HP Deskjet 2632 yazıcı düzgün çıkarmıyor

kursad_burak

Centipat
Katılım
29 Eylül 2020
Mesajlar
7
Arkadaşlar merhaba, bu modelde bir yazıcıyı ikinci el olarak dün satın aldım. Aldığım kişi kartuşların bir kez bitirildiğini söyledi. Dolum setiyle kendim doldurdum, peçeteye sürdüğümde renkler düzgün geliyor fakat çıktı aldığımda renkler bozuk geliyor. Bunun sebebi dolum yapıldıktan sonra ilk çıktı olması mıydı? Aslında 3-4 sayfa denedim yine düzelmedi. Yoksa başka bir sorunu mu var? Eğer aldığım kişi doğru bilgi verdiyse kartuşların henüz 2-3 dolumluk ömrü var bitmiş olamaz. Bunların dışında bir ihtimal var mı? Teşekkürler.
 
Muadil bile olsa orijinal olmayan kartuşlar doğru sonuç vermeyebiliyor. Kitle kendiniz doldurunca durum biraz daha vahim olabiliyor. Aslında kartuşlar kullan attır ve ek olarak çıkarttığınız resmi ve çıkan resmi paylaşır mısınız?
 
Kartuşların püskürtme yaptığı delikler çok küçük olduğu için aldığınız mürekkep orijinal olmadığı zaman tıkanma ve donma yapabiliyor. Ondan kaynaklı olabilir, ya da satıcının söylemediği bir durum var.

Eğer benim dediğim gibi ise püskürtme kısmını sıcak suya tutan insanlar vardı yumuşatmak için, ama ben herhangi bir şey diyemem. Sadece kafanızda bir şeyler şekillensin diye söyledim.

Bir görsel eklerseniz anlayan biri daha net bir şey söyleyecektir.
 
Buyrun durum bu şekilde
Kartuşların dolu ya da tıkalı olmadığından eminim çünkü peçeteye sürdüğümde çok net görünüyor renkler
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2020-10-08 at 19.03.05.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-08 at 19.03.05.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 30
  • ana-ve-ara-renkler.jpg
    ana-ve-ara-renkler.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Geri
Yukarı