HP Deskjet D1560 Boş kağıt çıkarıyor

Andro oyuncu

Hectopat
Geçenlerde odamda çok geniş bir temizlik yaparken bayağı eski bir yazıcı buldum. (HP Deskjet D1560) Mimarlık okuyorum, o yüzden bayağı çıktı falan alıyorum internet kafeden. Ben de dedim ki çıktıya vereceğim paraya buna kartuş alayım, işimi halletsin. Sadece renkli aldım; siyah ile işim yok, kartuşları doldurdum ve ertesi sabah yazıcıyı çalıştırdım. İlk başlarda sadece kırmızı kartuşu yazıyordu. Ben de belki sarı ve mavi kurumuştur diye sıcak suya koydum, o kadar sıcak da değil. Ertesi gün peçete ile kontrol ettiğimde 3 rengin de yazdığını gördüm, yazıcıya taktım fakat boş kağıt veriyor. Bir şeyler karalıyor, çizgiler falan oluyor. Ama peçete ile kontrol edince geliyor, bana yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece renkli kartuş kullanmak sıkıntı çıkarabiliyor çünkü yazıcılar, iki kartuşun olduğu zamanlar ikisini de kullanırlar. Sadece siyah olsaydı bir sorun çıkarmazdı. Ayrıca kartuş doldurma işinin garantisi yoktur. Bu yüzden sonradan kartuş doldur(t)mayı önermiyoruz.

denedim oraları araştırdım orjinal kartuş zaten ama bi sonuç çıkmadı
ben dün kullandım sadece kırmızı olarak çıkartıyordu ama bugün hiçbiri yok

Evet hepsi kurulu
İçindeki kağıtları hepsini çıkartın daha sonra yazdırın tam kağıdı almaya çalıştığında manuel olarak siz verin. Ben de başka bir forumdan gördüm. Bir deneyin ama. Bir de bunlarda bir tuşa basınca kendini test ediyordu. "Go" tuşuna basılı tutuncaydı sanırım. Test etsin o zaman da çıkartmazsa makinede sorun vardır.
Kağıdı çıkarırken yazıyor gibi ses çıkarıyor mu?

Evet yazma sesi çıkıyor ve kağıt koyma olayını şimdi denedim olmadı araçlardan boyları temizledim falan işe yaramadı sanırım yapılacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…