D
Dark^^
Ziyaretçi
HP 250 G3 K7J62es model bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarımda 2 shift tuşu da çalışmıyor. Erişim kolaylığı merkezinden baktım orayla alakası yok. Yardım eder misiniz?
Laptop klavyem bozulmuş sanırım num 5 ve 2 bide 2 shiftte çalışmıyor. Fakat ben hiçbir şey yapmadım. Nasıl oluyor?Buradaki ayar bendeki gibi olsun:
Eki Görüntüle 392891
Sorun devam ederse harici bir klavye bağlayın. Onda Shift tuşları çalışıyorsa laptop klavyeniz bozulmuş olabilir.
Bu yazılım ile klavyeyi test edebilirsiniz:
HP PC Hardware Diagnostics | HP® Support
HP PC Hardware Diagnostics’i çalıştırarak bilgisayarınız üzerindeki donanım sorunlarını nasıl tespit etmeyi ve kimlik sorunlarını nasıl tespiteceğinizi öğrenin. Windows için HP PC Hardware Diagnostics uygulamasını indirin!www8.hp.com
Eki Görüntüle 392897
Buradaki ayar bendeki gibi olsun:
Eki Görüntüle 392891
Sorun devam ederse harici bir klavye bağlayın. Onda Shift tuşları çalışıyorsa laptop klavyeniz bozulmuş olabilir.
Bu yazılım ile klavyeyi test edebilirsiniz:
HP PC Hardware Diagnostics | HP® Support
HP PC Hardware Diagnostics’i çalıştırarak bilgisayarınız üzerindeki donanım sorunlarını nasıl tespit etmeyi ve kimlik sorunlarını nasıl tespiteceğinizi öğrenin. Windows için HP PC Hardware Diagnostics uygulamasını indirin!www8.hp.com
Eki Görüntüle 392897
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.