Ben Xcode 6 kullanmak için şuanki kullanmakta olduğum iAtkos ML2 OS X yazılımını, Mavericks e güncellemek istiyorum. Bunun için USB driver a gerekli yüklemeleri videolardaki gibi yaptım. Mavericks i AppStore'dan indirdim. PCyi açtığımda Chameleon bootloader yada Multibeast bootloader da hep System uptime in nanoseconds alıyorum. (-x) komutu ile açtığımda ise can't find /mach_kernel hatası alıyorum. Yaklaşık 3 gündür gece gündüz bu işle uğraşıyorum bakmadığım forum girmediğim bios kodu kalmadı.Benim tahminimce bootloaderda sorun var gibi çünkü iatkos ml2 cdsi taktığımda sorunsuz iatkos yüklemesi veya kendisi açılıyor.Acaba Bios Güncellemesi mi gerekiyor?
Bu sorunu niresh mavericks ile çözdüm.Birde boot ayarlarına (-f) ekledim.Her seferinde böyle açılmasının sakıncası var mı? Tüm ekran kartı kextlerini silmek gerekiyormuş. Şuan tek sıkıntım WiFi (Wireless Atheros AR9285) in çalışmaması. Niresh sitesinde kext indirdim.
Çalıştırmayı başardım.WiFi şifrelerini girmeme rağmen bağlanmıyordu. Daha sonra çalışmamaya başladı.Şuan DSDT Editle alakalı PXSX kodlarına bakıyorum ama henüz çözemedim.