HP DV6 3005ET Mavericks Kurulumu

Coder

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Xcode 6 kullanmak için şuanki kullanmakta olduğum iAtkos ML2 OS X yazılımını, Mavericks e güncellemek istiyorum. Bunun için USB driver a gerekli yüklemeleri videolardaki gibi yaptım. Mavericks i AppStore'dan indirdim. PCyi açtığımda Chameleon bootloader yada Multibeast bootloader da hep System uptime in nanoseconds alıyorum. (-x) komutu ile açtığımda ise can't find /mach_kernel hatası alıyorum. Yaklaşık 3 gündür gece gündüz bu işle uğraşıyorum bakmadığım forum girmediğim bios kodu kalmadı.Benim tahminimce bootloaderda sorun var gibi çünkü iatkos ml2 cdsi taktığımda sorunsuz iatkos yüklemesi veya kendisi açılıyor.Acaba Bios Güncellemesi mi gerekiyor?

Teknik Özellikler
İŞLEMCİ
İşlemciIntel Core i5-450M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.66 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci
RAM
RAM3 GB DDR3 1333 MHZ Max.8 GB
SABIT DISK
HDD320 GB SATA (7200 Rpm) HDD
İŞLETİM SİSTEMİ
İşletim SistemiMicrosoft Windows 7 Home Basic Tr / İng
OPTİK SÜRÜCÜ
Optik SürücüDVD-RW Double Layer
SES ÇIKIŞI
Ses ÇıkışıAltec Lansing hoparlörler
PİL
Batarya6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion)
Batarya Ömrü3 Saat
KAMERA
Entegre KameraVar
EKRAN KARTI
Ekran KartıATI Mobility Radeon HD 5650 (1 GB.Paylaşımsız)Ekran Kartı
EKRAN
Ekran Boyutu15.6 inch 1366 x 768 LED-backlit TFT LCD
Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
GENEL
ModelDV6-3005ET (WN773EA)
NETWORK
Wireless LAN Type802.11 b/g/n
Ethernet network10/100
Integrated BluetoothYok
ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
Ağırlık2.5 kg
Derinlik37.4 mm
Yükseklik3.68 mm
Genişlik24.6 mm
ARAYÜZLER
4 Pin i.LINK™ (IEEE1394)*
DC in1
Card Reader1
Microphone Jack1
RJ-11*
RJ-451
USB Port3
VGA1
Hdmi1
Audio out1
[TBODY] [/TBODY]
USB içine kernel dosyası attım. Şuanki hata görseldeki gibidir. @sarper121 @Recep Baltaş

Denemelerim sonucu sanırım biraz aşama kaydettim.Şu an ki hata görseldeki gibidir.

Boot kodlarım (-v -x -f cpus=1 PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No IGPEnabler=No USBBusFix=Yes Dart=0)

Boot için clover kullandım. @sarper121 @Recep Baltaş

dfd.png

Yardım edebilecek yok mu? Günlerdir uğraşıyorum @sarper121 @Recep Baltaş

Ekran Resmi 2014-09-21 06.13.11.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu niresh mavericks ile çözdüm.Birde boot ayarlarına (-f) ekledim.Her seferinde böyle açılmasının sakıncası var mı? Tüm ekran kartı kextlerini silmek gerekiyormuş. Şuan tek sıkıntım WiFi (Wireless Atheros AR9285) in çalışmaması. Niresh sitesinde kext indirdim.

http://www.niresh.co/hackintosh-downloads/file/98-atheros-ar9285-io80211familykext/

Çalıştırmayı başardım.WiFi şifrelerini girmeme rağmen bağlanmıyordu. Daha sonra çalışmamaya başladı.Şuan DSDT Editle alakalı PXSX kodlarına bakıyorum ama henüz çözemedim.

@Recep Baltaş

WiFi için yeni konu açtım :
Atheros AR9285 Wireless (WiFi) Niresh Mavericks Sorunu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı