Coder
Hectopat
Daha fazla
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Xcode 6 kullanmak için şuanki kullanmakta olduğum iAtkos ML2 OS X yazılımını, Mavericks e güncellemek istiyorum. Bunun için USB driver a gerekli yüklemeleri videolardaki gibi yaptım. Mavericks i AppStore'dan indirdim. PCyi açtığımda Chameleon bootloader yada Multibeast bootloader da hep System uptime in nanoseconds alıyorum. (-x) komutu ile açtığımda ise can't find /mach_kernel hatası alıyorum. Yaklaşık 3 gündür gece gündüz bu işle uğraşıyorum bakmadığım forum girmediğim bios kodu kalmadı.Benim tahminimce bootloaderda sorun var gibi çünkü iatkos ml2 cdsi taktığımda sorunsuz iatkos yüklemesi veya kendisi açılıyor.Acaba Bios Güncellemesi mi gerekiyor?
Teknik Özellikler
[TBODY]
[/TBODY]USB içine kernel dosyası attım. Şuanki hata görseldeki gibidir. @sarper121 @Recep Baltaş
Denemelerim sonucu sanırım biraz aşama kaydettim.Şu an ki hata görseldeki gibidir.
Boot kodlarım (-v -x -f cpus=1 PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No IGPEnabler=No USBBusFix=Yes Dart=0)
Boot için clover kullandım. @sarper121 @Recep Baltaş
Yardım edebilecek yok mu? Günlerdir uğraşıyorum @sarper121 @Recep Baltaş
Ben Xcode 6 kullanmak için şuanki kullanmakta olduğum iAtkos ML2 OS X yazılımını, Mavericks e güncellemek istiyorum. Bunun için USB driver a gerekli yüklemeleri videolardaki gibi yaptım. Mavericks i AppStore'dan indirdim. PCyi açtığımda Chameleon bootloader yada Multibeast bootloader da hep System uptime in nanoseconds alıyorum. (-x) komutu ile açtığımda ise can't find /mach_kernel hatası alıyorum. Yaklaşık 3 gündür gece gündüz bu işle uğraşıyorum bakmadığım forum girmediğim bios kodu kalmadı.Benim tahminimce bootloaderda sorun var gibi çünkü iatkos ml2 cdsi taktığımda sorunsuz iatkos yüklemesi veya kendisi açılıyor.Acaba Bios Güncellemesi mi gerekiyor?
Teknik Özellikler
| İŞLEMCİ | |
| İşlemci | Intel Core i5-450M 2.4 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.66 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci |
| RAM | |
| RAM | 3 GB DDR3 1333 MHZ Max.8 GB |
| SABIT DISK | |
| HDD | 320 GB SATA (7200 Rpm) HDD |
| İŞLETİM SİSTEMİ | |
| İşletim Sistemi | Microsoft Windows 7 Home Basic Tr / İng |
| OPTİK SÜRÜCÜ | |
| Optik Sürücü | DVD-RW Double Layer |
| SES ÇIKIŞI | |
| Ses Çıkışı | Altec Lansing hoparlörler |
| PİL | |
| Batarya | 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) |
| Batarya Ömrü | 3 Saat |
| KAMERA | |
| Entegre Kamera | Var |
| EKRAN KARTI | |
| Ekran Kartı | ATI Mobility Radeon HD 5650 (1 GB.Paylaşımsız)Ekran Kartı |
| EKRAN | |
| Ekran Boyutu | 15.6 inch 1366 x 768 LED-backlit TFT LCD |
| Ekran Çözünürlüğü | 1366 x 768 |
| GENEL | |
| Model | DV6-3005ET (WN773EA) |
| NETWORK | |
| Wireless LAN Type | 802.11 b/g/n |
| Ethernet network | 10/100 |
| Integrated Bluetooth | Yok |
| ÖLÇÜLER VE AGIRLIK | |
| Ağırlık | 2.5 kg |
| Derinlik | 37.4 mm |
| Yükseklik | 3.68 mm |
| Genişlik | 24.6 mm |
| ARAYÜZLER | |
| 4 Pin i.LINK™ (IEEE1394) | * |
| DC in | 1 |
| Card Reader | 1 |
| Microphone Jack | 1 |
| RJ-11 | * |
| RJ-45 | 1 |
| USB Port | 3 |
| VGA | 1 |
| Hdmi | 1 |
| Audio out | 1 |
Denemelerim sonucu sanırım biraz aşama kaydettim.Şu an ki hata görseldeki gibidir.
Boot kodlarım (-v -x -f cpus=1 PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No IGPEnabler=No USBBusFix=Yes Dart=0)
Boot için clover kullandım. @sarper121 @Recep Baltaş
Yardım edebilecek yok mu? Günlerdir uğraşıyorum @sarper121 @Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör: