HP dv6 reset sorunu

canyldran.

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Normalde Windows 7 idi. Epey bi tarıcılarda virüs vb. şeylerden dolayı format atayım dedim. Windows 8.1 uptade 3 kurdum. Bi sıkıntı yoktu. Ama açıldıktan en fazla 5 dk sonra bi anda ekran gidip geliyor, gelidikten sonrada reset atıyor kendine, tekrar açılıyor, sonra gene aynı şekilde reset atıyor. Bios'a baktım biosun'da Windows 7 yazıyordu, dedim bende heralde uyumlu değil falan. Sonra HP'nin sitesinden bios sürümüne baktım zaten en güncel bios yüklü ve Windows 8 desteği yok. Sonra elimde XP CD' si var idi. Onu bi kurayım dedim işlerim olduğundan dolayı sonra mecbur 7 atacak idim. Aslında sistemim imzadaki gibi ama şuan başka bi ilde olduğum için bunu kullanmam gerek. Neyse xp kurdum bu da tam yükleniyor kısmında reset attı noldu anlamadım. @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör , yardım ederseniz çok sevirim.

IMG_20150706_030247.jpg
Cihazın özellikleri nedir ? Bozuk ya da lehimi atmış GPU olabilir.
i5 480 2.66GHZ, HD 5650m, 3GB ' da ram var.

Hep Kurşunsuz Lehim inadı ve üstün tasarım anlayışının sonucu bu...
Kurşunsuz Lehim 100 derece'de eriyor...
Öle birşey olduğunu pek sanmıyorum, hani çünkü hiç bi sıkıntı yoktu. Windows 8 kurarken ısınmadı ya. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı