HP EliteBook 820 G2 sistemde TPM nasıl açılır?

emrweinc

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarım HP EliteBook 820 G2 8 GB RAM i5 5500 ekran kartı

Valorant oynayabilmek için bir sürü forum yazı vs. dolandım. Bilgisayarımı MBR'den GPT'ye dönüştürdüm ve bir şekilde Secure Boot ayarını açtım. Bu sefer oyuna girerken TPM 2.0 ayarını açmamı söylüyor. tpm.msc ile TPM modelimi arattığımda belirtim sürümü 1.2 olarak görünüyor. Yani anladığım kadarıyla TPM modelim 1.2 olarak görünüyor. Bunu yükseltmenin bir yolu var mı? Yoksa TPM 1.2'yi aktif nasıl ederim? Aktif ederek Valorant oynayabilir miyim?

a.PNG

TPM 2.0 altı kabul olmaz. TPM çipi laptoplarda direkt değişmiyor desktop gibi. Yapamazsınız kısaca.

TPM 2.0 altı kabul olmaz. TPM çipi laptoplarda direkt değişmiyor desktop gibi. Yapamazsınız kısaca.

Kuzenimde de aynı sıkıntı vardı onun da 1.2'ydi CMD'den bir şeyler yapmış düzelmiş ama ne olduğunu hatırlamıyor. Bende de bazen giriyor bazen girmiyor ve normalde Windows 11 için TPM 2.0 istemesi lazım Windows 10'da istememeli diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenimde de aynı sıkıntı vardı onun da 1.2'ydi CMD'den bir şeyler yapmış düzelmiş ama ne olduğunu hatırlamıyor. Bende de bazen giriyor bazen girmiyor ve normalde Windows 11 için TPM 2.0 istemesi lazım Windows 10'da istememeli diye biliyorum.

Evet Windows 10 da TPM 2.0 yazmıyor:

Windows 11 kullanıyorsunuz sandım TPM açmaya çalışınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı