mariyaci Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 29 20 Temmuz 2015 #1 Bilgisayarıma mac os x 10.10.3 ve Windows 8,1 kurulumunu gerçekleştirdim usb olmadan boot edebiliyorum. Kurulumdan sonra çalışan bileşenleri: İntel i7-2630QM 2.00GHz Quad-Core Nvidia Quadro 1000m 1024 MB (600x900) (cuda 7+ nvidia web driver ) Ethernet kartı + wlan e-sata,usb 3,0 ve usb 2,0 bluetooth Cd/Dvd rom Kurulumdan sonra çalışmaya bileşenler: Wifi Vga Disiplayport Fingerprint scanner SD/MMC card reader İnternete ethernet bağlantısı ile giriyorum. Pil göstergemde x işareti var ve göstermiyor Çalışmayan bileşenlerim için yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2015
Bilgisayarıma mac os x 10.10.3 ve Windows 8,1 kurulumunu gerçekleştirdim usb olmadan boot edebiliyorum. Kurulumdan sonra çalışan bileşenleri: İntel i7-2630QM 2.00GHz Quad-Core Nvidia Quadro 1000m 1024 MB (600x900) (cuda 7+ nvidia web driver ) Ethernet kartı + wlan e-sata,usb 3,0 ve usb 2,0 bluetooth Cd/Dvd rom Kurulumdan sonra çalışmaya bileşenler: Wifi Vga Disiplayport Fingerprint scanner SD/MMC card reader İnternete ethernet bağlantısı ile giriyorum. Pil göstergemde x işareti var ve göstermiyor Çalışmayan bileşenlerim için yardım edebilir misiniz?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #2 Wi-fi Intel. Bunun çözümü yok. Harici bir USB Adaptör kullanacaksın yada PCI Wi-fi kartını değiştireceksin. Aşağıdaki bağlantılardan uyumlu Wi-fi modelleri ile ilgili makalelere ulaşabilirsin. https://www.technopat.net/sosyal/konu/hackintosh-wi-fi-donanımları.92255/ Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat VGA için çözüm yok FingerPrint için çözüm yok. Dİğer çözümler için aşağıda bir kext paketi paylaştım. Bu kextleri herhangi bir kext yükleme aracı ile yüklemesini yap. Yada EFI / CLOVER / Kexts / 10.10 içine koy ve dene. Dropbox - Hp Elitebook 8560w (1).zip
Wi-fi Intel. Bunun çözümü yok. Harici bir USB Adaptör kullanacaksın yada PCI Wi-fi kartını değiştireceksin. Aşağıdaki bağlantılardan uyumlu Wi-fi modelleri ile ilgili makalelere ulaşabilirsin. https://www.technopat.net/sosyal/konu/hackintosh-wi-fi-donanımları.92255/ Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat VGA için çözüm yok FingerPrint için çözüm yok. Dİğer çözümler için aşağıda bir kext paketi paylaştım. Bu kextleri herhangi bir kext yükleme aracı ile yüklemesini yap. Yada EFI / CLOVER / Kexts / 10.10 içine koy ve dene. Dropbox - Hp Elitebook 8560w (1).zip