Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HP EliteBook Workstation 8770w Hackintosh Kurulumu
Hani use webdriver isaretli olması gerekiyor vs vs onları işaretlenmesi gerekiyor diye biliyorum ama bu şekilde dediğinize göre oldukça normal ve kurulum sonra driver i yukleyebileceğim
Kurulum bitti ve ekran geldi. Full HD, ekran kartımı 1 GB olarak görüyor. Kendi elimle istediğim zaman BIOS'dan D'yi seçerek açmak istediğim macOS ayarlarını nasıl yapacağım ?
Kolay olsun dersen şu şekilde yapabilirsin;
macOS'e geçeceğin zaman USB bellek ile boot edip kullanabilirsin. Yani en baştan kurulum yapmana gerek kalamaz.
Sistemi çalıştırmak için bi usb belleği feda edebilirim sorun değil bu kolay yol peki zor olan nedir ? Sistemi riske atarmı ? Bir de şuan ekran kartı, ses kartı ve wifi sorununu nasıl cözeceğiz ? Sırası ile yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Şuan bu şekilde belirttiğim sorunlar dışında oldukça stabil çalışıyor
Wifi için donanımın belirtmelisin.
Ses için bunu dene. AppleALC.kext ile Ses Tanıtmak - Technopat Sosyal
Zor olan yöntem Clover, normalde yanlış bir şey yapmazsan risk olmaz. Ekran kartı için şunu sorayım,
kullanımda bir kasma, pikselleşme gibi bir durum varmı yoksa çok akıcı bir şekildemi ekran ve geçişler ?
Geçişler oldukça stabil gram kasma donma yada pikselleşme yok biraz önce Clover yüklemek zorunda olduğumu fark ettim ve olması gerektiği gibi yükledim. Wifi donanımına gelecek olursak birazdan Windows'u boot edip bırakacağım.
Qualcomm Atheros AR9285.
Bu arada flash disk olmadan efi den boot etmeye çalıştığımda clover kurulumu yapmama rağmen.
"/" işareti çıkıyor.
Fakat USB belleği taktığımda Efi'den boot etmeye çalıştığımda bu şekilde sistem görünüyor.
Bunun sebebi sistemi Windows un olmadığı HDD ye kurulum yaptığım için mi ?
[
Ek olarak bu şekilde boot ettiğimde sistem Windows 10'a göre 10 kat daha yavaş boot ediyor kurulumu daha bitirmediğim için mi acaba ?
Atheros için IO80211Family.kext dosyasını bir kext aracı ile yükle ve sistemi yeniden başlatıp dene.
Clover kurulumu yapmacağıım demiştin ? Biraz yavaş boot etmesi SSD yok ise normal. Windows daha kısa sürede açılır buda normal. USB olmadan boot etmek istersen kurduğun Clover kaldır ve bu rehberi uygula. [Çözüm] macOS USB Olmadan Boot etme - Technopat Sosyal
Hangi rehber ? Kusura bakmayın link göremedim. Şuan Wifi sorununu hallettim sıkıntısız çalışıyor.
Tek isteğim USB olmadan boot etmek. Grafik kartım için ise web driver kurdum.