HP ENVY 15-K000ST J0B61EA kitlenme sorunu

Lyâi

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 yıl önce HP'nin ENVY 15-K000ST J0B61EA modelli laptobunu satın aldım, almaz olaydım. Aslında o gün sosyaldeki tavsiyelerin üzerinden bir masaüstü toplamaya gidiyordum ama ailem laptop almam konusunda diretti ben de bu laptobu aldım. Neyse asıl konumuz şu an laptobum tamirde HDD'si ile alakalı bir sorun var. Sorun şu ki bilgisayarı açtığımda disk ullanımı %100 oluyor ve bilgisayar kitleniyor. Bu başıma 3. kez geliyor, ilk bozuldugunda yeni HDD aldık, 2. sinde garantiden değişti HDD, şimdi ne olacak emin değilim. Bilgisayarı aldığım ilk günden beri lisanslı bir virüs programı kullanıyorum ve son bozuldugunda bilgisayarımda sadece LoL, CS:GO yüklüydü, tek yaptığım şey ise LoL oynayıp, yayın video falan izlemek. ( Son bozulması hakkında konuşuyorum ilk ve ikincide torrent'ten indirip oynadıgım bi kaç oyun vardı ama onlarla da alakalı oldugunu pek sanmıyorum.) Benim sıkıntım şu; başıma bunum gelmesinden bıktım ve ne yapacağım hakkında fikir almak istedim. Bilgisayarı satsam ne kadar eder ? (HDD problemi yaşamam dışında hiçbir sıkıntısı yok. Fiziksel olarak sol arka ayağı çıktı ama düz zeminde dengesizlik olmuyor ve klavyenin solunda ufak bir çizik var).Yeni bir PC toplamak istiyorum laptbun parasıyla. Taşınırken laptobun faturası kaybolmuş bunu gidip laptobu aldığım vatan şubesinden temin etmem mümkün mü? Sizce laptobu elden çıkarıp bir masaüstümü almalıyım ya da devam mı etmeliyim ? Neden bu HDD sıkıntısını yaşıyorum 3. defa?

Uzun bir yazı oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı