HP ENVY 15-K202NT vs ACER V7 Nitro

Makaleler
25
Yeni bir notebook almaya karar verdim ve iki tane madel arasında seçim yapmaya çalışıyorum, yardımcı olur musunuz? HP ENVY 15-K202NT veya ACER V7 NİTRO. Oyun amaçlı kullanacağım. En üst seviye grafiklerde oynatabilmesine gerek yok ama kasmadan orta seviyede oynayabilmek istiyorum. Yakın zamanda dönerseniz ve mümkünse bir kaç neden de yazarsanız sevinirim.

Oyun oynamak için tasarlanmamış ama sanki öyleymiş gibi gösterilen cihazları tavsiye ettiğimi söyleyemem. Bunun nedeni bu cihazların ısınma sorunu olması. İlk aldığınızda sorun yok fakat ilerleyen günlerde aşırı ısınmadan dolayı oyunlarda takılmalar ve hatta cihazın kapanması söz konusu olabiliyor. Bu bağlamda en az çift fanlı soğutması olan ve GTX serisi ekran kartlı bir laptop almakta fayda var.

Ben Hp envy k202nt kullanıyorum 6 aydır.. bir önceki laptopumdan çok çektiğim için gözüm gibi bakıyorum.. cooler master ın fanı var sürekli altında saatlerce gta 5 online, skytim online oynuyorum sorunsuz. belkide ben daha sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı