Elektronik HP EX950 2 TB PCI-e 3.0 SSD - 2.499 TL

Anakartımda 2 adet PCI-e 4.0 slotu var, birinde 1 TB WD SN850 var, diğer slota da SSD bakıyorum, 1 TB PCI-e 4.0 mı yoksa 2 TB PCI-e 3.0 mı almam mantıklı olur? Takacağım slot PCI-e 4.0 ama 2 TB PCI-e 4.0 SSD'ler çok pahalı o yüzden kararsız kaldım. Sizce hangisi mantıklı?

Anakartımda 2 adet PCI-e 4.0 slotu var, birinde 1 TB WD SN850 var, diğer slota da SSD bakıyorum, 1 TB PCI-e 4.0 mı yoksa 2 TB PCI-e 3.0 mı almam mantıklı olur? Takacağım slot PCI-e 4.0 ama 2 TB PCI-e 4.0 SSD'ler çok pahalı o yüzden kararsız kaldım. Sizce hangisi mantıklı?
Ben de 1TB mı alsam 2 TB mı kararsızım.
Bence 4.0 a gerek yok bütçeniz yeterse 2 TB ex950 işinizi görecektir oyun veya depolama için.

Ben de 1TB mı alsam 2 TB mı kararsızım.
Bence 4.0 a gerek yok bütçeniz yeterse 2 TB ex950 işinizi görecektir oyun veya depolama için.
Evet ben de öyle düşündüm, HP EX950 2 TB aldım. Yarın gelicek kargom. 2. M.2 slotumda ssd soğutucu yok, çok ısınırsa -ki sanmıyorum- ileride bir tane de soğutucu almayı planlıyorum.

Cihazın 1TB versiyonunu kullandım 4 ay kadar. Tier List'de Samsung Evo Plus 970 dengi bir SSD ancak SSD'yi soğutamadım😂. Yük altında 82-83 derecelere kadar fırlıyordu. İçine Windows kurduğum zaman sistemde takılmalar oluyordu ısıdan dolayı hız kestiği için. Masaüstünde kullanıp güzel bir M2 soğutucu takacak arkadaşlar alabilir ancak benim gibi laptopta kullanıp soğutucu takamayacak arkadaşlar almasın derim. Soğutucu laptopa sığmadı 😞

Technopat Haberler

Geri
Yukarı