HP G4 250 eGPU Yapma

Espivay

Hectopat
Sistemimde dahili Intel HD 5500 ve harici AMD R5 M330 ekran kartım mevcut. eGPU için gerekli tüm parçaları aldım ve elimde GTX 750 Ti ekran kartı var. Sistemi takıp çalıştırmama rağmen bilgisayar hiçbir şey takmamışım gibi açılmaya devam ediyor. eGPU konusunda bilgisi özellikle tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır takmadım ama onu da en kısa sürede deniycem çünkü başka yapabileceğim birşey kalmadı. Diy eGPU Setup 1.x diye bir konu program gördüm. Biosun gizli kısımlarına erişim sağlıyor sanırım en kötü onu deniyip ekran kartımı donanımsal olarak sistemden iptal etmeyi düşünüyorum.

Hayır takmadım ama onu da en kısa sürede deniycem çünkü başka yapabileceğim birşey kalmadı. Diy eGPU Setup 1.x diye bir konu program gördüm. Biosun gizli kısımlarına erişim sağlıyor sanırım en kötü onu deniyip ekran kartımı donanımsal olarak sistemden iptal etmeyi düşünüyorum.
Harici ekran kartı leptobun ekranına görüntüyü vermez harici mönitör alman gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı