Öncelikle merhabalar. Ben yaklaşık 6 yıldır HP G6-2206ST notebook kullanıcısıyım. Bilenler bilir derdi tasası bitmeyen bir bilgisayardır. Bu yüzden çıkardığı sorunlarla epey haşır neşirim ancak son 6-7 aydır çözüm bulamadığım bir sorunum var. Yaklaşık 6 ay önce bilgisayarımda 1 yıldır Windows 10 kuruluyken sorunsuz şekilde ekran kartımla oyunlar oynuyor ve teknik çizimler yapabiliyordum. Bir gün bilgisayarımın ekranı dondu ve mouse bile hareket etmemeye başladı. Sistem geri yükleme ve birçok yöntemi denedikten sonra temiz kurulum yapmaya karar verdim. Çünkü driver ı güvenli modda kaldırıp tekrar kurduğumda ya mavi ekran veriyordu ya da donuyordu tekrar. Son 6 aydır Intel HD Graphics 4000 ekran kartımla idare etmek zorunda kaldım. Ancak denemediğim yöntem kalmadı bu sürede. Son olarak dün akşam, bilgisayarımla beraber gelen Windows 8 işletim sistemine dönüş yaptım. Windows kurulum sonrası kendi kendine driverları kurmuş ancak görseldeki gibi görünüyor. Kendim elle indirip kurmayı denediğimde sonuç değişmedi ve bilgisayar açılmadı yalnızca siyah ekranda kaldı. Acaba bu sorunun çözümünü bilen var mı?