HP G6 250 macOS Mojave 10.14.6 kurulumunda restart atıyor

Bloodfor

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Anlattiginiz gibi kurulum yapıyorum. Diskimi bicimlendiriyorum -v ile kurum ekraninda takılan bir hata olmuyor. macOS Mojave sildigim diske yüklerken son 2 dakika kala PC restart atıyor ve yarim kalıyor. Yüklenen Mac'e Boot'tan seçince de açılmıyor, donuyor kalıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HD 620 var. Config'den seçiyorum o şekilde böyle oluyor.
USB / Efı / Clover içinde birden çok config dosyaları var. Sisteminiz için uygun olan config dosyasının ismini config olarak değiştirn ve diğer tüm config dosyalarını silin.
Bunun içindeki 2 dosyayı USB / Efı / Clover / 64 UEFI içine atın.
USB / Efı / Clover / 64 UEFI içindeki VBoxHfs-64.efi ve AptioMemoryFix-64.efi dosyalarını silin.

Bu adımları yapmadım bu yüzdenmi sorun oluyor? MacOS 10.14.6'da yapmak gerekiyor mu?
Bu adımlarıda denememe rağmen 2 dakika kala reset atıyor ve boot ettiğim flash loadig ekranında bir daha reset atınca bozuluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iki ayri PC'de indirme işlemi yaptım. Şimdi tekrar Windows 10 kurup yeniden indireceğim. Bu sefer Windows 10 varken kurmayı deneyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videodaki gibi bicimlendiriyorum USB port şimdi baktım. Sitesinden 3.1, iki farkli port ta denedim tek port 2.0 mış. Ondada denemedim. Windows 10 boot oluşturuyorum şuanda. O işlem bitince ilk işim denemediğim portta denemek. Çok kötü hissediyorum sabah 8'den beri uğraşıyorum ve portlara bakmamıştım.
Tekrar denememe ve 2.0 porta geçmeme rağmen aynı sorunu yaptı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı