Hp G62 Ekran Kartı Değişimi

mhkmhk97

Hectopat
Daha fazla  
Bu cihazın ekran kartı malesef yandı. Bu sebeple ATI HD5430'un muadili bir ekran kartı takılabilir mi ? Pin sayısı ve güç tüketimi aynı olduğu sürece iyi bir ekran kartı çipseti takabilir miyim?Lehimleme olayı ile yaptıracağım. Tek amacım yükseltme yapmak. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı bu bilgisayarda ayrıca bir parça olarak değil anakarta lehimlenmiş bir chipset olarak bulunuyor. Ekran kartı değiştirebilir bir laptop değil kısacası. Ekran chipsetini bulabileceğinizi ve onu değişricek birini bulabileceğiniz zannetmiyorum.

Ekran kartı bu bilgisayarda ayrıca bir parça olarak değil anakarta lehimlenmiş bir chipset olarak bulunuyor. Ekran kartı değiştirebilir bir laptop değil kısacası. Ekran chipsetini bulabileceğinizi ve onu değişricek birini bulabileceğiniz zannetmiyorum.
Anakartimi tamire verdiğimde chipset değişimi yapmışlardı.Lehimleri söküp aynı modelin yenisini taktilar.

Ayrıca zaten chipseti
Ayrıca çipseti yurtdışından alacağım o konuda sıkıntı yok fakat bunun montajı mümkün mü?

Chipset den kastım anakart chipseti değil. Gpu ve etrafındaki güç beslemelerinden oluşan kısım. Değiştirebilir imkansız değil ancak şu işlemi türkiyede yapan varmı onu bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Chipset den kastım anakart chipseti değil. Gpu ve etrafındaki güç beslemelerinden oluşan kısım. Değiştirebilir imkansız değil ancak şu işlemi türkiyede yapan varmı onu bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Besleme olayı kaç watt ile çalıştığı kısım değil mi ? Bende benim HD5470'in bir üstü ve aynı watt a gereksinimi olan bir ekran kartı olsa olmaz mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı