HP G62 RAM yükseltme

Riisky91

Kilopat
Selam iyi günler. Ben bilgisayarımı biraz daha güçlendirmek istiyorum. (PC alacak durumum yok şu an)
Ne gibi değişikler yapabilirim RAM arttırsam? Hangi RAM'lar uyumlu olur? PC özellikleri resimde var.
Veya işlemci arttırılabilir veya değişir mi? Veya SSD yardımcı olur mu ? Online oyunlar oynuyorum lol vb FPS 60'dan yukarı alamıyorum. Bu yüzden RAM ve SSD almayı düşünüyorum. Hangisi uyumlu olur ne yapmam gerek? Teşekkürler iyi forumlar…
33.png
44.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın 60 hz olduktan sonra fazlası olsa da göremezsin.
İşlemcin üreticinin tercihine göre 2 şekilde de anakarta montajlanmış olabilir. Lehimli değilse upgrade edebilirsin ama işlerine yetiyorsa yani kullanım yüzdeleri tavan yapmıyorsa pek gerek de yok.
RAM kullanımın için de aynı durum geçerli, ihtiyaç varsa işlemci toplamda 8GB'a kadar destekleyebiliyor. Bu bilgilerin bir kısmı HP sitesinde bulunur.
Driver ve BIOS tarihlerin de oldukça eski, güncellemeleri var mı diye bak derim.

SSD kullanım keyfini arttırır ama fps'yi değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı