Çözüldü HP G62 Roblox çok mu kasar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
RAM
4 GB
Ekran kartı
Intel HD Graphics
İşlemci
Intel Core i3 1. Nesil
Merhaba. Bilgisayarım HP g62. 4 GB RAM'i var. 240 GB SSD'si var. Intel Core i3 1. nesil işlemcisi var. Windows 10 yüklü. Roblox çok mu kasar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Roblox bir oyun değil, platformdur. Platform içerisindeki oyunları oynarsınız eğer o oyunların optimizasyonu bozuksa ve sisteminiz kötüyse oynayamazsınız.

Sisteminiz az-çok içerisindeki oyunları oynatabilir. Arsenal, Jailbreak vb. tarzı oyunları. Sisteminiz bu söylediğim 2 oyuna karşıt oyunları da oynatabilir. Hepsi birbirinden farklı fakat anime oyunlarına yönelmeyin. İçerisinde çok fazla efekt ve animasyon barındırıyor.
Roblox bir oyun değil, platformdur. Platform içerisindeki oyunları oynarsınız eğer o oyunların optimizasyonu bozuksa ve sisteminiz kötüyse oynayamazsınız.

Sisteminiz az-çok içerisindeki oyunları oynatabilir. Arsenal, Jailbreak vb. tarzı oyunları. Sisteminiz bu söylediğim 2 oyuna karşıt oyunları da oynatabilir. Hepsi birbirinden farklı fakat anime oyunlarına yönelmeyin. İçerisinde çok fazla efekt ve animasyon barındırıyor.
Hepsinin aynı oyun motoru kullanması? Efekt arttıkça FPS artar fakat çoğu oyunun optimizasyonu kötü kendim denedim. Sadece bazı oyunlar (çok sade olanlar) sıkıntısız oynanıyor. Bir kaç bilgisayarda denedim.

Hepsinin aynı oyun motoru kullanması? Efekt arttıkça FPS artar fakat çoğu oyunun optimizasyonu kötü kendim denedim. Sadece bazı oyunlar (çok sade olanlar) sıkıntısız oynanıyor. Birkaç bilgisayarda denedim.

Aşağıdaki sistem ile denedim bu yazdığım oyunları, bu gibi berbat sistemler dahi oynatıyorsa arkadaşın sistemide oynatacaktır.

Sistem:
Intel HD Graphics
2 GB RAM
Intel Celeron N2830 2.0GHz

Artık anlayabilmişsindir umarım ayrıca durumun oyun motoru ile alakası yok. Efekt arttıkça FPS düşer. Hiç mi görmedin gelişmiş oyunlarda efekti? 2016'den bu yana oynuyorum oyunu bilmem kaç tane oyun oynamışımdır yarısından çoğununda optimizasyonu gayet yeterli durumda.

Aşağıdaki sistem ile denedim bu yazdığım oyunları, bu gibi berbat sistemler dahi oynatıyorsa arkadaşın sistemide oynatacaktır.

Sistem:
Intel HD Graphics
2 GB RAM
Intel Celeron N2830 2.0GHz

Artık anlayabilmişsindir umarım ayrıca durumun oyun motoru ile alakası yok. Efekt arttıkça FPS düşer. Hiç mi görmedin gelişmiş oyunlarda efekti? 2016'den bu yana oynuyorum oyunu bilmem kaç tane oyun oynamışımdır yarısından çoğununda optimizasyonu gayet güzel çalışıyor.

Bu sisiteme yakın bir sistemde oynadım, 40-30 FPS ile oynadım.

Oyunu indirdim şimdi. Kasmadan ve donmadan oynatıyor. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Yani demiştim, sizinkinden daha da kötü bir sistem ile oynadım. İçerisindeki ağır oyunlara girmediğiniz sürece diğer oyunları oynatır Jailbreak tarzı.

Keyifli ve iyi oyunlar dilerim.

Yani demiştim, sizinkinden daha da kötü bir sistem ile oynadım. İçerisindeki ağır oyunlara girmediğiniz sürece diğer oyunları oynatır Jailbreak tarzı.

Keyifli ve iyi oyunlar dilerim.
Aynen hocam. İntel Celeron N4020 de çok kasmıştı ama bunda hiç kasmadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı