HP Gaming Pavilion 15-CX0042NT alınır mı?

Yer
Saratov

Bu ürünü alacağım galiba, dış görünüşü ve özellikleri beni tatmin etti, oynanacak oyun sayısı 3 - 5'i geçmeyeceği için 1050 Ti ve 8 GB RAM yeter diye düşündüm ancak i5 8300H ısınıyor diyorlar ne kadar doğru bunun hakkında maalesef bir bilgi yok. Ancak benim grafik takıntım olmadığı için oyunları en düşük ayarda ve soğutucuyla kullanırsam bu laptobun bana 5 yıl gideceğini düşünüyorum. Sizce bu iyi bir seçim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunladada bak derim. Asus tuf seçerdim ben kesinlikle. Daha iyisi varsa fiyata onlarada bak derim. Bunlar 1650 li kartlı ve çok daha iyidir. Tabi 450 tl daha çıkabilirsen.

Bunladada bak derim. Asus tuf seçerdim ben kesinlikle. Daha iyisi varsa fiyata onlarada bak derim. Bunlar 1650 li kartlı ve çok daha iyidir. Tabi 450 tl daha çıkabilirsen.
ASUS TUF düşünüyorum bende ancak aklıma çok takılıyor, RAM'in 2 Gigabyte'ı APU ya gidiyormuş, yani bir nevi 6 GB RAM kullanılacak.
Arkadaşıma almıştık 3-4 ay boyunca kullandı memnun kalmadı. Aşırı ısınma problemi olan bir cihaz, bir süre sonra oyunlarda kapanma problemi yapmaya başladı. Mümkünde HP olmayan ve Ryzen işlemcili bi laptop bakın.

Ürünün harici ekran kartı var. APU işlemciler dahili olarak ekran kartı barındırdığı için RAM’den 2GB alıyor.
Hocam sorunumu mazur görün, cidden bir şey bilmediğim için soruyorum :(. Benim alacağım BU ÜRÜN 8 GB RAM olacak değilmi ? Ayrıca soğutması nasıldır, ASUS iyi diyorlar.

Evet, 8GB olacak. Yeni nesil laptoplarını kullanmadım ama HP’den iyi olduğuna eminim. YouTube’a ürünün modelini yazarsanız inceleme videosu çıkacaktır.
Laptop'a format atarken ek bir işlem yapmamıza gerek var mı ? Yoksa aynı Masaüstü bilgisayarlarda ki gibi normal mi kuruluyor ? Çok şanssız birisiyim Format atarken bir şeyi bozarım diye korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı