HP H360G 7.1 Surround Usb Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri ürünün linki. Başka önarileriniz için bütçem: 200 TL
Hocam mikrofonu ses kalitesi ve dayanıklılığı nasıl ?Yeni aldım. Inca IGK-X8 7.1'den sonra kullandım. Önceki kulaklığımda sürücü çok kötüydü ancak bu HP modelde sürücü programı ek olarak kurulmuyor zaten. 7.1 açısından ince ayar yapmama rağmen o kulaklıktan daha iyi geldi. Reosta kısmında seste temassızlık olabilir, dediğim gibi ürün daha dün geldi. Başka sorularınız varsa cevaplamaya çalışayım.
Miktofonu mükemmel değil ancak karşı tarafı yanıltacak derecede cızırtı yapmıyor zaten Discord ses kalitesini daha iyi iletiyor. Dayanıklılık için dediğim gibi 1 ay deneme fırsatım olmadı ancak kafanızla üst kısmın temas ettiği yer kumaş, yani suni deri gibi çizilme/patlama yapmaz. Cırt cırtlı ayarı var, 1-2 kere ayarlama yapacağınızdan o da dayanıklı olur. İnce metal plakalar kesilerek modern bir görüntü verilmiş. Bilgisayara geçince biraz daha yakından fotoğraf atayım, belki fikir verir. Kablosu kumaş kaplı ancak hemen iç içe geçebilme potansiyeli var. Mavi ışıklı aydınlatması var, 3 saat CS oynadıktan sonra ısınmadı o bölümler.Hocam mikrofonu ses kalitesi ve dayanıklılığı nasıl ?
Miktofonu mükemmel değil ancak karşı tarafı yanıltacak derecede cızırtı yapmıyor zaten Discord ses kalitesini daha iyi iletiyor. Dayanıklılık için dediğim gibi 1 ay deneme fırsatım olmadı ancak kafanızla üst kısmın temas ettiği yer kumaş, yani suni deri gibi çizilme/patlama yapmaz. Cırt cırtlı ayarı var, 1-2 kere ayarlama yapacağınızdan o da dayanıklı olur. İnce metal plakalar kesilerek modern bir görüntü verilmiş. Bilgisayara geçince biraz daha yakından fotoğraf atayım, belki fikir verir. Kablosu kumaş kaplı ancak hemen iç içe geçebilme potansiyeli var. Mavi ışıklı aydınlatması var, 3 saat CS oynadıktan sonra ısınmadı o bölümler.
Bu arada ınca'da yedek kulakçıklar (suni deri ile kulağın temas ettiği süngerli kısım-adı aklıma gelmedi) varken HP'de gelmedi. Benzer fiyata sahipler.
Görüntüleri yükledim @1080Tİ
Attığınız linkten alınıp alınmadığını bilemem, ben kendim satın almadım, herhangi bir satıcıya da kefil olamam ne yazık kiPeki hocam son bir şey sorucam attığım linkten mi aldınız bir de hocam hoparlörleri iyi ses veriyor mu yomsa az mı tekrar teşekkür ederim.
Attığınız linkten alınıp alınmadığını bilemem, ben kendim satın almadım, herhangi bir satıcıya da kefil olamam ne yazık ki
Hoparlörü bana gayet yeterli geldi ancak bir Corsair kalitesi beklemek hata olur. Bahsettiğim ınca modelinden de memnundum ilk başlarda ancak fotoğrafta gözüken reosta bölümünden sesi arttırıp azaltarak netleştirmem gerektiğinden dolayı bu model alındı. Sonuçta uygun fiyata alabileceğimiz bir ürün. Yanlış bilmiyorsam 1 yıllık garantisi var. CS:GO ve Sniper Ghost Warrior contracts oyunlarında denedim ve hiçbir şekilde en yüksekte kullanmadım.
160 TL bu ürün için bana uygun ve alınabilir geldi. Rica ederim yardım edebildiysem![]()
Yok hocam. Sürücü için araştırma yaptım ancak 7.1 desteği olan başka firmaların yazılımlarını bulabildim, onları kullanmak da sakıncalı, zira frekans uyuşmazlığı ve ani ses değişimleri hoparlörü patlatabilir, kulağınızda hasara sebebiyet verebilir.Hocam bir de son bir şey kaldı rahatsız etmediysem.7.1'in driveri mi var varsa nereden bulabilirim?
Windows sonic üzerinden mi yaptınız?Yok hocam. Sürücü için araştırma yaptım ancak 7.1 desteği olan başka firmaların yazılımlarını bulabildim, onları kullanmak da sakıncalı, zira frekans uyuşmazlığı ve ani ses değişimleri hoparlörü patlatabilir, kulağınızda hasara sebebiyet verebilir.
Yok, dediğiniz programı/platformu bilmiyorum. HP'nin kendi sitesinde ürüne ait sayfada arama yaptım. Diğer sürücüleri ise daha önceki denemiş olduğum Razer, Rampage, Inca ve Philips modellerinden yola çıkarak buldum.Windows sonic üzerinden mi yaptınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.