HP lapopa HDD takma

Eki Görüntüle 1942970

Böyle bir aparat kullanabilirsiniz bilgisayarın içinden değil de USB bağlantısı ile bağlanır ve geniş olan kısma HDD takılabilir ama tavsiye etmiyorum bilgisayarın içinde bir tane SSD bulunmalı performans kaybı olur.

Bu biraz zorlama bir çözüm oluyor ama PC de CD girişi varsa onu çıkartıp HDD takabilirsin şu aparatla. Ben çoğu PC'ye öyle yapıyorum CD'ye gerek yok sonuçta.

SSD takılı değil mi dostum o da bir depolama aracı.

Başka anlamda sandım ben, evet var. 256 GB SSD.

Bu biraz zorlama bir çözüm oluyor ama PC de CD girişi varsa onu çıkartıp HDD takabilirsin şu aparatla. Ben çoğu PC'ye öyle yapıyorum CD'ye gerek yok sonuçta.

CD hiç kullanmıyorum, almalı mıyım bu aparatı sizce?

Bende böyle bir şey istiyorum fakat laptopu elimde bırakırım diye korkuyorum en son açtığımda monitör LED'i patlamıştı touch pad artık çalışmıyor.

CD yerini sökmek için kapağı açmanıza gerek yok dostum.
Kesinlikle öneririm bu aparatı.

Tabii ki CD-ROM kalınlığınızı ölçüp alın eski cihazlar 12.7 sanırım yeniler 9.5 falan kalınlıkta benim attığım yeni cihazlara uygun (2013-günümüz)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan inceleyebilirsiniz.

Bunu araştırmadan almamak lazım hocam en iyisi bilgisayar içerisindeki SATA girişini değerlendirmek.

Tabii ki hocam ama SATA girişi yoksa en makul çözüm bu şu an.

Başka anlamda sandım ben, evet var. 256 GB SSD.

CD hiç kullanmıyorum, alınır mı bu aparatı sizce?

Al bence ama CD-ROM'u sök kalınlığını ölçüp öyle al. Attığım videoyu da incele.

Ben teşekkür ederim umarım sorununuz çözebilmişizdir gelişmeleri haber verin iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı