HP laptop 15-DB1xxx hangi batarya takılmalı?

Bende de aynı bilgisayar var ve bataryası bitti.Knk eğer çok böyle laptopla dışarı çıkan biri değilsen inan bataryaya gerek yok.PC gibi kullanabilrsin şarj kablosuyla.Hatta şuan öyle kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok(performans açısından vs.)

Bende de aynı bilgisayar var ve bataryası bitti. Kanka eğer çok böyle laptopla dışarı çıkan biri değilsen inan bataryaya gerek yok. PC gibi kullanabilrsin şarj kablosuyla. Hatta şu an öyle kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok(performans açısından vs.)

Ben öyle kullanmaya başladım ve PC'nin oradan az da olsa kulağını yakınlaştırınca tiz gibi bir ses geliyor.

Ben öyle kullanmaya başladım ve PC'nin oradan az da olsa kulağını yakınlaştırınca tiz gibi bir ses geliyor.
Bir sorun olacağını sanmıyorum fan sesi olabilir.Ya da performans moduyla çalıştığı için öyle ses geliyo olabilir.Bataryayı kullandığında uygulamalar pili tüketmemek için çalışır ama şarjla çalıştığında sana daha iyi bir performans vermek için çalışır.(En azından windowsun default ayarları öyle)

Bir sorun olacağını sanmıyorum fan sesi olabilir. Ya da performans moduyla çalıştığı için öyle ses geliyor olabilir. Bataryayı kullandığında uygulamalar pili tüketmemek için çalışır ama şarjla çalıştığında sana daha iyi bir performans vermek için çalışır.(en azından Windows'un default ayarları öyle)

Bu olay kullanmaya başladığım 3 günden sonra başladı laptop yeni olduğunda(2-3 ay) yeni olduğu için korkmuştum içimi rahatlattınız efendim sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı