Enes* Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #1 Windows oyun oynarken kendini kapatıp güncelleme yaptı ben de bilgisayarı kapattım. Tekrar açtığım zaman kendini durmadan resetliyordu. Ben de BIOS'tan bir şeyler yaptım sonra bu ekran geldi napam lazım. Dosya Ekleri 15981808488296831219154795840985.jpg 1,6 MB · Görüntüleme: 132
Windows oyun oynarken kendini kapatıp güncelleme yaptı ben de bilgisayarı kapattım. Tekrar açtığım zaman kendini durmadan resetliyordu. Ben de BIOS'tan bir şeyler yaptım sonra bu ekran geldi napam lazım.
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 23 Ağustos 2020 #2 BIOS ayarlarını "default" olarak değiştirin. BIOS içerisinden HDD gözüküyor mu ona da bakın. Artı 0 Eksi
KS KS Enes* Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #3 BlackBurn dedi: BIOS ayarlarını "default" olarak değiştirin. BIOS içerisinden HDD gözüküyor mu ona da bakın. Genişletmek için tıkla... Default olarak değiştirdim. HDD gözüküp gözükmediğne nereden bakabilirim? Artı 0 Eksi
BlackBurn dedi: BIOS ayarlarını "default" olarak değiştirin. BIOS içerisinden HDD gözüküyor mu ona da bakın. Genişletmek için tıkla... Default olarak değiştirdim. HDD gözüküp gözükmediğne nereden bakabilirim?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 23 Ağustos 2020 #4 Önce BIOS ayarlarını eskisine çevirin. Windows içeren bir USB ile onarım yapın, halen çalışmıyorsa sistem mefta geçmiş olsun format zamanı gelmiştir. Artı 0 Eksi
Önce BIOS ayarlarını eskisine çevirin. Windows içeren bir USB ile onarım yapın, halen çalışmıyorsa sistem mefta geçmiş olsun format zamanı gelmiştir.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 23 Ağustos 2020 #5 Aynı sorun bende de vardı. Üstüne su dökülmüştü HDD'yi okumuyordu 1 gün sonra su buharlaştı HDD'yi okudu. Su vb. döküldüğü mü üstüne? Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de vardı. Üstüne su dökülmüştü HDD'yi okumuyordu 1 gün sonra su buharlaştı HDD'yi okudu. Su vb. döküldüğü mü üstüne?
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 23 Ağustos 2020 #6 BIOS’un sayfalarını atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Enes* Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #7 epic games kullanıcısı dedi: Aynı sorun bende de vardı. Üstüne su dökülmüştü HDD'yi okumuyordu 1 gün sonra su buharlaştı HDD'yi okudu. Su vb. döküldüğü mü üstüne? Genişletmek için tıkla... Yok olmadı. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı dedi: Aynı sorun bende de vardı. Üstüne su dökülmüştü HDD'yi okumuyordu 1 gün sonra su buharlaştı HDD'yi okudu. Su vb. döküldüğü mü üstüne? Genişletmek için tıkla... Yok olmadı.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Ağustos 2020 #8 Enes* dedi: Yok olmadı. Genişletmek için tıkla... HDD'yi çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Ağustos 2020 #9 HDD ölmüş olabilir. BIOS'a girince SATA Information altında gözükmesi lazım. Ya da Storage. BIOS sizin, kurcalayın biraz, bulursunuz. Artı 0 Eksi
HDD ölmüş olabilir. BIOS'a girince SATA Information altında gözükmesi lazım. Ya da Storage. BIOS sizin, kurcalayın biraz, bulursunuz.
KS KS Enes* Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 197 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #10 Recep Baltaş dedi: HDD ölmüş olabilir. BIOS'a girince SATA ınformation altında gözükmesi lazım. Ya da Storage. BIOS sizin, kurcalayın biraz, bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakayım biraz. epic games kullanıcısı dedi: HDD'yi çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneceğim düzelir umarım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: HDD ölmüş olabilir. BIOS'a girince SATA ınformation altında gözükmesi lazım. Ya da Storage. BIOS sizin, kurcalayın biraz, bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakayım biraz. epic games kullanıcısı dedi: HDD'yi çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneceğim düzelir umarım.