HP laptop format atarken logoda kalıyor

Makaleler
4
Yer
Muğla/Bodrum
Daha fazla  
Meslek
Havaş-Yer hizmetleri
USB'ye UEFI olarak yazdırdım ilk önce bozuk renkli ekran çıkıyor. Ardından HP logosunda kalıyor. USB'yi tekrar yazdırdım aynı. BIOS varsayılana çevirdim değişen yok.

USB ile BOOT ederken UEFİ olan USB belleği seçiyor musunuz ?(Birde Secure Boot kapatıp deneyin)

Hp çöp bendede Hp var sorunları bitmiyor.
Kesinlikle haklısınız. Saçma sapan hatalar çıkıyor sorunları da bitmiyor, çözülmüyor. Bir daha HP bilgisayar almam aldırmam.

Bende şahit oldum Hp sayesinde Bios sürümünden kaynaklı SSD taktığım anda pc alıp başını gidiyor.

Bende şahit oldum Hp sayesinde Bios sürümünden kaynaklı SSD taktığım anda pc alıp başını gidiyor.
Ben Apple HDD kullanıyorum 500GB olanı.Kafama takılan sizin dediğinizde SSD takılır mı bu laptoplara.Yani eski olanlara.Şimdi alıp da elimde kalsın istemiyorum.

Ben Apple HDD kullanıyorum 500GB olanı.Kafama takılan sizin dediğinizde SSD takılır mı bu laptoplara.Yani eski olanlara.Şimdi alıp da elimde kalsın istemiyorum.
İnternetten veya HP forumuna bakın derim karmaşık bir yerde cevabı elbet birisi vermiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…