HP laptop format ekranına geçmiyor

Duran Emmi

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikler iyi günler arkadaşlar Windows 10 ISO'sunu yazdırıp flasha atıp PC'ye taktığımda HP logosu gelip ekranda cizgiler cikiyor. Yani format ekranına bir türlü geçmiyor. Boot ayarlarında UEFI ve legacy her şeyi denedim acaba BIOS'a yüklenmesi gereken yazılım mı var? Not SSD taktıktan sonra atıyorum.

Dosya Ekleri

• 20221226_181439.jpg
    20221226_181439.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 65
Boot önceliklerinden USB'yi ilk sıraya aldın mı?
Evet ilk sırada şimdi diğer flashı taktim onda windows logosu geldi ama 6 saniye sonra restrart atıyor geçmiyor kurulum ekranına

Şimdi windows kurulum ekranına geldim fakat %96 dayken tık sesi geliyor ve pc kapatıyor kendini. Sorun ne olabilir ısınmadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:
Evet ilk sırada şimdi diğer flashı taktim onda windows logosu geldi ama 6 saniye sonra restrart atıyor geçmiyor kurulum ekranına

Şimdi windows kurulum ekranına geldim fakat %96 dayken tık sesi geliyor ve pc kapatıyor kendini. Sorun ne olabilir ısınmadan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
Bilgisayarda donanımsal bir sorun olabilir. Konunun ilk mesajına eklediğin görüntü de normal değil zaten.

Tüm sistemini belirt.
Hocam zor bela formatı attım windows masaüstü geldi şimdide fanı zaten ses yapıyodu Bi süre geçirince pc kendini kapatıyor işte bios ekranına 90 dereceye gelmiştir diye yazı çıkıyor. Onun haricinde fanı söküp temizlemek gerekecek. Hp laptopunmu var derdin var arkadaş. Edit umarım ekran kartından bir arıza yoktur driver kuracaktım ondan sonra kapanma başladı.
Model hp 15-ab052ng

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı