HP laptop formattan sonra yavaş çalışıyor

Mikatokushi Luna

Hectopat
Yer
Güney Kore
Selamlar, diyeceğim şey biraz garip kaçabilir. Bilgisayarımı 5 yıl önce aldım ve içinde 4 GB RAM + HDD olmasına rağmen Windows 10 Home Single Language'yi sorunsuz kullanıyordum. Hiç işletim sistemi değiştirmemiştim ancak sonra virüs bulaştığı için temiz kurulum olarak Windows 10 kurdum. Bu sefer yüksek ayarlarda oynadığım LoL kasmaya başladı; menülerde yavaşlık oldu. ISO dosyasında sorun yoktu. Teknik servise verdim ve onlar HP için özel olarak yaptıkları CD'yi takıp format attılar. Windows 10 sorunsuz kullanıyordum. Sadece deneme amaçlı Linux geçmiştim ancak tekrar Windows 10 kurduğumda aynı sorunlarla karşılaştım. İnternetten o CD'yi almak mümkün mü ya da çözümünü bilen yazabilir mi? Onlar özel bir ISO dosyası mı hazırladılar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, diyeceğim şey biraz garip kaçabilir. Bilgisayarımı 5 yıl önce aldım ve içinde 4 GB RAM + HDD olmasına rağmen Windows 10 Home Single Language'yi sorunsuz kullanıyordum. Hiç işletim sistemi değiştirmemiştim ancak sonra virüs bulaştığı için temiz kurulum olarak Windows 10 kurdum. Bu sefer yüksek ayarlarda oynadığım LoL kasmaya başladı; menülerde yavaşlık oldu. ISO dosyasında sorun yoktu. Teknik servise verdim ve onlar HP için özel olarak yaptıkları CD'yi takıp format attılar. Windows 10 sorunsuz kullanıyordum. Sadece deneme amaçlı Linux geçmiştim ancak tekrar Windows 10 kurduğumda aynı sorunlarla karşılaştım. İnternetten o CD'yi almak mümkün mü ya da çözümünü bilen yazabilir mi? Onlar özel bir ISO dosyası mı hazırladılar?

Driver.

Yeni kurduğunuz Windows 10'da Home Single Language mi? Windows 10 Home olmasın?

Eğer doğru olduğuna eminsen sürücü güncelleştirmesi yap. Bilgisayarın internet sayfasında sürücüler mevcuttur.

Home yüklemek istiyorum fakat yükseltme medyası ile ISO oluşturduğum da seçenekler de sadece Single Language var ve bilgisayarımın driverlarını Windows 10 otomatik güncelliyor Update ile HP sitesin de ki driverlar AMD - Intel eski sürücüleri mevcut.

Zaten Single Language kurmalısın o konuda sıkıntı yok. Sürücüleri bilgisayarın sitesindekiler ile değiştir ve tekrar dene. Sorun çözülürse dağıtımcı sitelerinden güncel sürücüler ile değiştirirsin veya donanım kimliği ile güncellersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı