HP laptop RAM yükseltme nasıl yapılmalı?

techislife

Kilopat
Bu yükseltme işlemini kendim yaparsam garanti kapsamına girer mi? Kendi servislerine RAM'i versem yaparlar mı? Hafta sonu olduğu için servise ulaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bence bekleyip garantiye alın. Arayıp sorun. Ona göre yaparsınız.

Hp donanım değişikliğine izin veriyor diye biliyorum daha önce ofis bilgisayarı için aramıştık fakat modele göre değişiklik gösteriyor demişlerdi siz yinede bir arayıp modeliniz için bilgi alabilirsiniz.

Bu yükseltme işlemini kendim yaparsam garanti kapsamına girer mi? Kendi servislerine RAM'i versem yaparlar mı? Hafta sonu olduğu için servise ulaşamıyorum.

Ben müşteri hizmetlerini aradım. Kendimiz ürün garantisi bozulmadan RAM upgrade yapabiliyoruz. Bana bu şekilde cevap verdiler. Bende boş slota bir 8 GB RAM daha takıp Dual Channel 16 GB RAM olarak kullanmaya başladım.

Ben müşteri hizmetlerini aradım. Kendimiz ürün garantisi bozulmadan RAM upgrade yapabiliyoruz. Bana bu şekilde cevap verdiler. Bende boş slota bir 8 GB RAM daha takıp Dual Channel 16 GB RAM olarak kullanmaya başladım.
Emin misin dostum ? Modele özel mi dediler yoksa tüm laptopları için geçerli mi ?

Emin misin dostum? Modele özel mi dediler yoksa tüm laptopları için geçerli mi?

Bana verdikleri cevap bu. Model numarasını sormadı bile. Kasayı açıp kendim RAM takabilir miyim diye sordum. Garantisinin bitmesine 1 yıl var dedim. Müşteri temsilcisi kasayı açıp RAM yükseltebilirsiniz, garanti bozulmaz dedi. Model bilgisi istemedi.

Hocam RAM upgrade için ayrı kapak koymuşlarsa (fotodaki gibi)
Açıp takmanda sıkıntı yok. Ama arka Full kapak ise kapağı açman garantiyi bozabilir.

indir.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı