HP Laptop, SSD upgrade sonrası Windows 8.1 ile sürekli resetleme sorunu

Yasablr

Hectopat
Merhaba,
Dört yıllık emektar HP 3103et bilgisayarıma biraz rahatlaması için elimde bulunan sıfır Crucial BX100 120GB SSD'yi taktım. Tabiki, Recep Bey'in de sürekli tavsiye ettiği, SSD'yi de tam verimli kullanabilecek işletim sistemi olan, benim de başka bilgisayarda sorunsuz kullandığım Windows 8.1 kurulumu yaptım. Birkaç dakikada sorunsuz geçen kurulumun ardından bilgisayar açıldığında sanki aygıt çıkarılıp takılmış gibi ses veriyor ve ekranı kapatıp reset atıyor. Bunu her resetlediğinde yapıyor. Şüphelendiğim ekran kartı sürücüsü için HP sitesina baktım ancak sadece Windows 7 sürücüleri mevcut ve çift ekran kartı olduğundan AMD'nin sitesinden sürücü kurmakta tereddüt ediyorum. Gerçi etmesem bile sürücüyü kurmak mümkün değil çünkü bir iki klasör açtığımda bile resetleniyor.
Bu garip durum ne olabilir acaba, bir fikri olan, yardımcı olabilecek var mı?
Teşekkürler.
Sistem:
  • HP 3103et
  • Ati 5650 ekran Kartı
  • Anakart 144A
  • 8 GB 1333 MHz Ram
  • Crucial 120GB BX100 SSD

Son düzenleme:
UnifL İntel sürücüsünü kurdum. Ancak AMD Sürücüsü kurulumu sırasında (muhtemelen grafik kartını kontrol ederken) ilk ekran kontrolünde bilgisayarı kapatıp yeniden başlıyor. Güvenli modda ise zaten kurulum yapmıyor... :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı