HP laptop üzerine su döküldü

Hocam pirince koymak inanın kurutma makinesinden çok daha mantıklı.
Tamam hocam sizin dediğiniz olsun iş bilgisayarıymış başına bir iş gelse sizin suçunuz. Hocam istediğiniz kişinin yorumunu uygulayın başına herşey gelebilir.

Hiçbirimizin dedigini yapmak zorunda degil arkadaş istedigini yapabilir. Biz öneri veriyoruz sadece. Ben öyle yapma dedim diye yapmamak zorunda değil. Burada suçlu aramıyoruz.

Benim suçum olması ile ne alakası var

Benim suçum olması ile ne alakası var hocam anlayamadı

Hiçbirimizin dedigini yapmak zorunda degil arkadaş istedigini yapabilir. Biz öneri veriyoruz sadece. Ben öyle yapma dedim diye yapmamak zorunda değil. Burada suçlu aramıyoruz.
Hocam beni şuan yanlış anlıyorsunuz ben size suçlusunuz demiyorum tabii ki burda suçlu aramıyoruz ama önce iyice silip sonra kurulsun dedim hemen kurutsun demedim bende biliyorum şu taneciklerinin kurtulunca içine kaçacağını tanecik kalmadan silsin öyle kurutsun dedim beni yanlış anlamayın lütfen eğer saygısızlık ettiysem özür dilerim.

Hocam beni şu an yanlış anlıyorsunuz ben size suçlusunuz demiyorum tabii ki burada suçlu aramıyoruz ama önce iyice silip sonra kurulsun dedim hemen kurutsun demedim ben de biliyorum şu taneciklerinin kurtulunca içine kaçacağını tanecik kalmadan silsin öyle kurutsun dedim beni yanlış anlamayın lütfen eğer saygısızlık ettiysem özür dilerim.

Yok hocam ne alakası var özürlük bir şey yok. Ben bir sorun görmedim sadece orada suçlu sizsiniz demişsiniz ona takıldım bir tek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı