HP laptop Windows 11 kurulumu nasıl yapılır?

ZODIAC12

Centipat
Daha fazla  
HP laptop acıyorum ve ekrana boot menu FreeDOS HP documents yazan 3 secenek cıkıyor. Flashı takıp acınca da bu ekran gelıyor. Nasıl Windows 11 kuracağım buna ben? Flasha Windows 11 Rufus ile kuruldu.

HP laptop acıyorum ve ekrana boot menu FreeDOS HP documents yazan 3 secenek cıkıyor. Flashı takıp acınca da bu ekran gelıyor. Nasıl Windows 11 kuracağım buna ben? Flasha Windows 11 Rufus ile kuruldu.

Hocam cihazınızın biosundan boot menu yazan kısmına tıklayıp usbnizi seçin, eğer aksi bir durum yoksa kurulum ekranı gelecektir.

Eğer USB belleğe Windows 11 kurduysanız Boot menü ekranın da çıkması lazım.

Hocam cihazınızın biosundan boot menu yazan kısmına tıklayıp usbnizi seçin, eğer aksi bir durum yoksa kurulum ekranı gelecektir.
usb takılı halde boot menusunde usb secemedım. yanlıs mı kurdum acab dıye dusunup flashı bıcımlendırdım suan tekrar rufus ile kuruyorum usbye . tekrar deneyecegım ama fotograf olarak ekleyecegım tekrar hazır olunca usb

Eğer USB belleğe Windows 11 kurduysanız Boot menü ekranın da çıkması lazım.
çıkmadı tekrar denıyorum suan hocam. ben de anlamadım neden cıkmadı

Ya usb yanlış yazılıdır ya da biosta gerekli olan ayarlar yapılmamıştır. Bazı üreticiler bu ayarları yapmadan gönderebilir.

@8keyd dediği gibi BIOS'tan boot menü kısmında USB belleğinizi İlk sıraya yerleştirip de yapabilirsiniz.

Ya usb yanlış yazılıdır ya da biosta gerekli olan ayarlar yapılmamıştır. Bazı üreticiler bu ayarları yapmadan gönderebilir.
Çektiğim fotoğraf yüksek kalite diye eklemiyor ama yine gelmedi. Ne ayarları acaba? Ben yapabilirim belki

@8keyd dediği gibi BIOS'tan boot menü kısmında USB belleğinizi İlk sıraya yerleştirip de yapabilirsiniz.
Nasıl seçeceğim işte orasını çözemedim. Booy menüsü yerinde çıkmadı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda boot menüsü işlemi yapılıyor sizde deneyebilirsiniz, eğer aynı BIOS menüsü varsa.

Çektiğim fotoğraf yüksek kalite diye eklemiyor ama yine gelmedi. Ne ayarları acaba? Ben yapabilirim belki

Nasıl seçeceğim işte orasını çözemedim. Booy menüsü yerinde çıkmadı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuan çözdüm. Farklı kurulu flash denedim oldu. Galiba benim flash bozuk. Şuan kurulum ekranı geldi. Çok teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…