HP laptop acıyorum ve ekrana boot menu FreeDOS HP documents yazan 3 secenek cıkıyor. Flashı takıp acınca da bu ekran gelıyor. Nasıl Windows 11 kuracağım buna ben? Flasha Windows 11 Rufus ile kuruldu.
usb takılı halde boot menusunde usb secemedım. yanlıs mı kurdum acab dıye dusunup flashı bıcımlendırdım suan tekrar rufus ile kuruyorum usbye . tekrar deneyecegım ama fotograf olarak ekleyecegım tekrar hazır olunca usbHocam cihazınızın biosundan boot menu yazan kısmına tıklayıp usbnizi seçin, eğer aksi bir durum yoksa kurulum ekranı gelecektir.
çıkmadı tekrar denıyorum suan hocam. ben de anlamadım neden cıkmadıEğer USB belleğe Windows 11 kurduysanız Boot menü ekranın da çıkması lazım.
usb takılı halde boot menusunde usb secemedım. yanlıs mı kurdum acab dıye dusunup flashı bıcımlendırdım suan tekrar rufus ile kuruyorum usbye . tekrar deneyecegım ama fotograf olarak ekleyecegım tekrar hazır olunca usb
çıkmadı tekrar denıyorum suan hocam. ben de anlamadım neden cıkmadı
Çektiğim fotoğraf yüksek kalite diye eklemiyor ama yine gelmedi. Ne ayarları acaba? Ben yapabilirim belkiYa usb yanlış yazılıdır ya da biosta gerekli olan ayarlar yapılmamıştır. Bazı üreticiler bu ayarları yapmadan gönderebilir.
Nasıl seçeceğim işte orasını çözemedim. Booy menüsü yerinde çıkmadı@8keyd dediği gibi BIOS'tan boot menü kısmında USB belleğinizi İlk sıraya yerleştirip de yapabilirsiniz.
Çektiğim fotoğraf yüksek kalite diye eklemiyor ama yine gelmedi. Ne ayarları acaba? Ben yapabilirim belki
Nasıl seçeceğim işte orasını çözemedim. Booy menüsü yerinde çıkmadı
Bu videoda boot menüsü işlemi yapılıyor sizde deneyebilirsiniz, eğer aynı BIOS menüsü varsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.