HP laptopta FPS düşüşü

Dediğiniz değerler imkansız neredeyse laptopta.

Şu an valoranta girip MSI Afterburner ile ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını atar mısınız?

Bekleyin tekrar oyuna girip Afterburner'dan atacağım değerleri.

Şu an valoranta girip MSI Afterburner ile ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını atar mısınız?

Eğer Valorant'ta güncelleme yoksa hemen bakabilirim fakat varsa beklemek zorundayız uzun süredir açmadım çünkü.

RAM kullanımı ve işlemci çekirdeklerinin kullanımlarını açmayı unutmayın.

Bunu nasıl yapacağım? Bu konuya fransız kaldım biraz kusura bakmayın bilgisayar donanımları ile pek alakam yoktur. Ve evet 1 buçuk gblik bir güncelleme var 5 6 dakika bekleyelim gireceğim oyuna.

Bizim arkadaşa sürücü sildirme nedenimiz FPS değildi kontrol paneline (görüntü aygıtı bağlı değil hatası nedeniyle) ulaşamamasıydı biz de monitörün bağlı olduğu sürücüyü devre dışı bırakıp harici GPU'ya mecburi bağlantı yaptırdık bu şekilde denetim masasına ulaşabildi GPU üzerinde donanım görünmez ise kart devre dışı bırakılır.

Evet şu an itibarıyla girip bir el oynadım ve oynarken alt tap yapıp SS aldım MSI Afterburner'ı.
Şu şekilde:

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-15_155113.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 39
Evet şu an itibarıyla girip bir el oynadım ve oynarken alt tap yapıp SS aldım MSI Afterburner'ı.
Şu şekilde:
Hocam burası değil oyun içinden açacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki her şeyi yaptım ancak FPS'ten başka hiçbir şey gözükmüyor oyun açılınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…