HP laptopta HDD'yi sildikten sonra 3F0 ve 0xc000000f hatası

ardastc

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iyi günler. Uygulamaya yeni kayıt oldum ve bu sorunu çözebilecek veya bu sorunla karşılaşan kişiler belki bana yardım edebilir diye kayıt oldum. Öncelikle bilgisayara Windows 8.1 yükledim. Baktım ki D sürücüsünde C sürücüsünden kat kat daha fazla GB var. Önce CMD ile Diskpart'tan atmak istedim, olmadı. Sonra YouTube'dan izlediğim kadarıyla D sürücüsünden C sürücüsüne GB aktardım, bilgisayar yeniden başladı ve bir daha açılmadı.
Bilgisayarım HP marka bir laptop. Hard disk (3F0) hatası veriyor. USB takıp çalıştırdığımda ise recovery diye mavi ekran geliyor. Birçok yöntem denedim. Entera basınca siyah ekran gelip gidiyor. F8 basınca kurtarma ekranını açmıyor. Bilen birisi yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG20240225140448.jpg
    IMG20240225140448.jpg
    263,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG20240225140413.jpg
    IMG20240225140413.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
1. bilgisayarı onarı seçin.

2. Ardından mavi bir ekran ve seçebileceğiniz bir seçenek göreceksiniz. Sorun giderme seçeneğini seçin ve Komut İstemini açınız.

3. Aşağıdaki komutları sırasıyla kopyalayıp, yapıştırarak enter tuşuna basınız.

Bootrec /fixmbr
Bootrec /fixboot
Bootrec /ScanOs
Bootrec /RebuildBcd

Bu işlem sorununuzu gidermezse, yeni oluşturduğunuz yükleme medyasını kullanarak temiz kurulum gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz. Gerekli bilgi yukarıda sağlanan bağlantıda mevcuttur.

USB olmadan HDD boot edilince nasıl bir ekran geliyor?

Şu anda böyle.

1. bilgisayarı onarı seçin.

2. Ardından mavi bir ekran ve seçebileceğiniz bir seçenek göreceksiniz. Sorun giderme seçeneğini seçin ve Komut İstemini açınız.

3. Aşağıdaki komutları sırasıyla kopyalayıp, yapıştırarak enter tuşuna basınız.

Bootrec /fixmbr
Bootrec /fixboot
Bootrec /ScanOs
Bootrec /RebuildBcd

Bu işlem sorununuzu gidermezse, yeni oluşturduğunuz yükleme medyasını kullanarak temiz kurulum gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz. Gerekli bilgi yukarıda sağlanan bağlantıda mevcuttur.
Şuanda onarma yeri açılmıyor

Dosya Ekleri

• IMG20240225143644.jpg
    IMG20240225143644.jpg
    320,4 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı