HP laptopta Type-C çıkışından görüntü alınabilir mi?

alpeertunga

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, HP marka laptop aldım HDMI ve Type-C var, dokümantasyonda şöyle demekte;

"1 USB type-a 5 Gbps veri aktarım hızı (HP uyku ve şarj)
1 USB type-c® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB güç iletimi, displayport™ 1.4, HP uyku ve şarj)
2 USB type-a 5 Gbps veri aktarım hızı.
1 HDMI 2.1" HDMI çıkışından beklediğim verimi alamadım, type anladıgım kadarıyla görüntü veriyor. Ama hangi kablodan almalıyım? Amazon.com.tr bu ürünü alsam aktarır mı?

Hocam HP Victus 16 cihaz var elimde ve ASUS VG27vq 165Hz monitörü kullanıyorum. Ancak şöyle bir durum var, RTX ekran kartlarında FreeSync monitörü kullanabilmek için her iki cihazda da DisplayPort'ya da HDMI 2.1 olması gerekiyor. Monitör HDMI 2.0 olduğu için ekran kartını discrete olarak seçsek bile NVIDIA denetim masasında G-Sync seçeneği çıkmıyor. Type-C to display dönüştürü alıp monitöre öyle bağladığımda da Type-C portu Intel dahili ekran kartına bağlı olduğundan yine G-Sync seçeneği açılmıyor. Hz açısından problem yaşamıyorum ama G-Sync açılmıyor hocam bilgine, 300 FPS alsam da görüntüde yırtılmalar takılmalar yaşıyorum şu an :). Ben de HDMI 2.1 monitör alacağım twisted minds 27inç 280Hz monitörde 2.1 HDMI varmış bilgin olsun.

Merhaba hocam bendeki laptop bu model.
1 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP uyku ve şarj); 1 USB type-c® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB güç iletimi, displayport™ 1.4, HP uyku ve şarj); 2 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC Smart pin; 1 birleşik kulaklık/mikrofon 13 14.
Özellilere sahip.

Monster'ın 32 inç Aryond A32 V2 180 Hz monitörünü aldım.

Bu kablo ile kullanabilir miyim veri kaybı olur mu?

1 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP uyku ve şarj); 1 USB type-c® 5 Gbps veri aktarım hızı (USB güç iletimi, displayport™ 1.4, HP uyku ve şarj); 2 USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı; 1 HDMI 2.1; 1 RJ-45; 1 AC Smart pin; 1 birleşik kulaklık/mikrofon 13 14.
Özellilere sahip.

Görüntü kaybın olmaz ama G-Sync varsa monitörde HDMI ile açamazsın bu kabloyu alman gerek.

Özellilere sahip.

Hocam sonuç nedir

Görüntü kaybın olmaz ama G-Sync varsa monitörde HDMI ile açamazsın bu kabloyu alman gerek.

Hdmı 2.1 ile gsync açılıyor yanlışın var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı