HP laptopta Wi-Fi yok oldu, Bluetooth çalışmıyor

Atakan.39

Centipat
Daha fazla  
HP marka bir dizüstü bilgisayarım var, bir anda Wi-Fi simgesi yok oldu, hiçbir ağ çıkmıyor ve kablosuz olarak hiçbir ağ çıkmıyor sadece uçak moduna alıyor o kadar. Kablolu olarak bağlanıyorum şu anda. Aygıt yöneticisinde sadece Realtek PCI-e GBE Family Controller ve WAN miniportlar var. Wi-Fi için de bir sürücü vardı ama Aygıt Yöneticisi'nden de gitti. Driver Booster yükledim sürücüleri o güncelledi ama çözüm olmadı. Ne yapabilirim?

HP marka bir dizüstü bilgisayarım var, bir anda Wi-Fi simgesi yok oldu, hiçbir ağ çıkmıyor ve kablosuz olarak hiçbir ağ çıkmıyor sadece uçak moduna alıyor o kadar. Kablolu olarak bağlanıyorum şu anda. Aygıt yöneticisinde sadece Realtek PCI-e GBE Family Controller ve WAN miniportlar var. Wi-Fi için de bir sürücü vardı ama Aygıt Yöneticisi'nden de gitti. Driver Booster yükledim sürücüleri o güncelledi ama çözüm olmadı. Ne yapabilirim?

Windows'u güncelle format at mısın herhalde.

İnternet üzerinden driver güncelleme ve yüklemelerini kontrol et kankam benim eski laptopta da olmuştu.

Driver Booster sil kankam o internette ilk çıkan sürücüleri indiriyor en iyisi kendin sürücüleri arayıp güncel olanı indirmek. Aksi takdirde sürücüler çakışır format atmak zorunda kalırsın. Başıma geldiği için söylüyorum.

Windows güncelleştirmelerini denetler misiniz? Belki windows update geri yükler sürücüleri.
Guncelmişim hiç güncelleme yokmuş maalesef.

İnternet üzerinden driver güncelleme ve yüklemelerini kontrol et kankam benim eski laptop'ta da olmuştu.
Driver Booster bütün sürücüler güncel dedi.

İnternet üzerinden driver güncelleme ve yüklemelerini kontrol et kankam benim eski laptopta da olmuştu.

Driver Booster sil kankam o internette ilk çıkan sürücüleri indiriyor en iyisi kendin sürücüleri arayıp güncel olanı indirmek. Aksi takdirde sürücüler çakışır format atmak zorunda kalırsın. Başıma geldiği için söylüyorum.

Wi-Fi sürücüsü de Aygıt Yöneticisi'nden silindiği için ne güncellemesi yükleyeceğimi bilemiyorum.

Realtek PCI-e GBE Family Controller ve 8 tane WAN miniport var. Bu listede Wi-Fi ile başlayan bir sürücü vardı ama silindi.

Son düzenleme:
Kablosuz bağlantıyı kapatmak için fiziki bir tuş olabilir, resim atın!
1729597792915.jpeg

Klavye böyle fiziki bir tuş bulamadım 1729597792915.jpeg

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı