HP LaserJet p1005 yazıcı çalışmıyor

m234

Hectopat
Daha fazla  
Elimde uzun zamandır kullanmadığım HP'nin P1005 modelli yazıcısı var. Bugün fotokopi çıkarmaya calistigimda yazıcı hatalı durumda gibi uyarı verdi. Bunun sebebinin kartusun bitmiş olduğunu düşünerek internetten bir tane sipariş ettim sorunu kartuş mu, başka bir şey mi? Ona göre siparişi iptal edeceğim.

Elimde uzun zamandır kullanmadığım HP'nin P1005 modelli yazıcısı var. Bugün fotokopi çıkarmaya calistigimda yazıcı hatalı durumda gibi uyarı verdi. Bunun sebebinin kartusun bitmiş olduğunu düşünerek internetten bir tane sipariş ettim sorunu kartuş mu, başka bir şey mi? Ona göre siparişi iptal edeceğim.
Çıktı gönderdiğinde ekrana uyarı ekranı geliyordur orada ne yazdığını veya ekran fotoğrafını yüklersen yardımcı olabilirim.

Hata kodu vermesi lazım hata kodunu yazarsanız iyi olur.

Dosya Ekleri

• IMG_20241208_092104.jpg
    IMG_20241208_092104.jpg
    200 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı