HP Laserjet P1102 sürücü yükleme sorunu

emir_c_78

Decapat
Çok uzun zaman önce (1.5-2 sene evvel) bir bilgisayar topladım. Bu zamana kadar hiç bu bilgisayardan yazıcı kullanmaya ihtiyaç duymadım, hep laptopa bağlayarak çıktı aldım. Daha önce de zaten denemiş, o zaman da yine yapamamıştım. Arkadaşlar, HP Smart uygulaması ile sürücüleri kurmadan uygulama üzerinden direkt kurulum yapmaya çalıştım, olmadı. Sürücüleri HP'nin sitesinden indirip HP Smart'ta yazıcıyı aradım, yine bulamadı. Sürücüleri indirip aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir deyip, indirdiğim sürücüleri seçtim, yine olmadı. İndirdiğim sürücüyü kendim kurayım dedim, başlangıçta normal gitti, aygıtı bağlamamı istedi, aygıtı gördü de hatta. Daha sonra ise hata verdi. 3-4 kez denedim, hızlı kurulum-gelişmiş kurulumda da denedim ama maalesef halledemedim. Uzun süre internette çözümlere baktım ve birçok çözüm denedim, HP'yi silip yeniden her şeyiyle geri yükledim, Microsoft'tan bir danışmanın verdiği kodları komut istemine yazdım. Ama halledemedim. Bunların haricinde, ya da bunlara benzer çözümü olan veya aynı sorunu yaşayıp çözmüş arkadaşlardan çözüm rica ediyorum.

Aşağıda bazı fotoğraflara yer verdim:

hp driver kurulum hatası.png
hp kuruluım başarızı.png
hp kurulum başlatma.png
hp kurulum yazıcıyı pcye bağla.png
hp kurulum yeni aygıt şimdi bağlıu durumda.png
hp smart.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü güncellemeyi denediniz mi?
Sürücüyü güncellediğiniz halde bu sorunları yaşıyorsanız, bana donanım kimliklerini paylaşın. Veya google'dan donanım kimliklerini aratarak yeni bir sürücü bulun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı