Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata bas. Sonra mavi bir ekran gelecek orada sorun gider var. Orada uefi yazılıma giriş tuşu olması lazım ona bastıktan pc tekrar açılacak. Sonra f9 tuşuna bas girilir.
Esc ile HP Bootloader menüsüne, F9 ile BOOT menüsüne, F10 ile BIOS menüsüne, F11 ile HP Recovery menüsüne giriliyor. Fabrika kurulumu sonrasında temiz kurulum yapılırsa HP Recovery çalışmaz hale gelir. Bilgisayarlar arası farklar olsa da genelde böyle HP bilgisayarlarda durum.
Arkadaşlar aslında sorunu şöyle anlatayım yeni gelen amd software güncellemesini yapacaktım indirdim kurarken bir anda siyah ekran verdi aç-kapa yaptım amma ekran gelmiyor Hp ibaresi çıkıyor tam ekran gelecekken bir anda kararma monitörün alt bölümünde ufak bir beyaz ışık var ama ekran gelmiyor yardım edebilir misiniz
Arkadaşlar aslında sorunu şöyle anlatayım yeni gelen amd software güncellemesini yapacaktım indirdim kurarken bir anda siyah ekran verdi aç-kapa yaptım amma ekran gelmiyor Hp ibaresi çıkıyor tam ekran gelecekken bir anda kararma monitörün alt bölümünde ufak bir beyaz ışık var ama ekran gelmiyor yardım edebilir misiniz