HP Marka Laptopta BIOS Menüsüne Nasıl Girilir?

Deathadder

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, önemli bir şey için BIOS'a girmem lazım. Laptopta nasıl oluyor bir bilgisi olan var mı? Markası HP.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata bas. Sonra mavi bir ekran gelecek orada sorun gider var. Orada uefi yazılıma giriş tuşu olması lazım ona bastıktan pc tekrar açılacak. Sonra f9 tuşuna bas girilir.

Dostum bende yeni SSD aldım yakın tarihte. Bu sorunun cevabını çok aradım format için. Bir çok tuş denedim en sonunda çözdüm. ESC ile giriliyor dostum (y)

Arkadaşlar aslında sorunu şöyle anlatayım yeni gelen amd software güncellemesini yapacaktım indirdim kurarken bir anda siyah ekran verdi aç-kapa yaptım amma ekran gelmiyor Hp ibaresi çıkıyor tam ekran gelecekken bir anda kararma monitörün alt bölümünde ufak bir beyaz ışık var ama ekran gelmiyor yardım edebilir misiniz

Arkadaşlar aslında sorunu şöyle anlatayım yeni gelen amd software güncellemesini yapacaktım indirdim kurarken bir anda siyah ekran verdi aç-kapa yaptım amma ekran gelmiyor Hp ibaresi çıkıyor tam ekran gelecekken bir anda kararma monitörün alt bölümünde ufak bir beyaz ışık var ama ekran gelmiyor yardım edebilir misiniz

Siyah ekran verdiğinde kapamamalıydın. Ekran kartı sürücüsü yükleniyordu. Freedos olarak almadıysan Recovery yap.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı