HP Notebook 15S-FQ1002NT ekranı kararıyor

Jackspp34

Centipat
Daha fazla  
HP notebook 15S-FQ1002NT
Dizüstü bilgisayarımın ekranı aniden kendi kendine masaüstündeyken kapanıp açılmaya başladı. Farem ile hareket ettirdiğimde kapanıyor açılıyor sıfırladım halen aynı ekranda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Farklı bir şey var gibi kilit ekranındayken sorun yok veya yükleme ekranında sorun yok kilidi açarken başlıyor sıkıntı.

Driver silip yeniden kurmayı deneyim hocam. DDU ile silebilirsiniz.

Dediğinizi yaptım şu An'da deniyorum umarım düzelir teşekkür ederim tavsiyen için.

Eyvallah düzeldi teşekkür ederim iyi günler kral.

Yaptım çalışmıştı fakat şu an tekrar aynı hatayı alıyorum RAM'dan dolayı olabilir mi?

Yaptım çalışmıştı fakat şu an tekrar aynı hatayı alıyorum RAM'dan dolayı olabilir mi?

Son düzenleme:
hatayı düzeltebildinmi bilmiyorum ama aynı hatayı alıyordum sorunu buldum.
sorun windows update ile gelen intel güncelleştirmesinden kaynaklı. hatalı sürüme güncelliyor.

Hatayı düzeltebildinmi bilmiyorum ama aynı hatayı alıyordum sorunu buldum.
Sorun Windows Update ile gelen Intel güncelleştirmesinden kaynaklı. Hatalı sürüme güncelliyor.

Hatayı düzeltmiştim bilgisayarcıya götürüp şansa bak ki şu anda aynı hata oluşmaya başlarken yazdın. Bu sefer sütlü çikolata döküldü PC'ye kuruttum her şeyi yaptım bilgisayar açılınca ekran kararıp duruyor, tekrar kapatıp açınca düzeliyor hep böyle oldu 3 hafta geçti başka bir sorun olmadı performans falan aynı.

bu sefer sıkıntın başka olabilir ama dediğim gibi windows update ile driver yüklersen başka model driver yüklüyor buda ekran kararma hatasına neden oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı