mrandarkan
Hectopat
Ben şuan pc ilk geldiğinideki suruculere geri dondum sizin verdiginiz gibi apu guncellemesi yapmamistin eger yaparsam kaydaddeger bir fark alabilirmiyim ?
Son bir soru daha laptop 7 8 gunde bir reset atiyor kendiliginden oyun oynarken ozellikle lolde dereceli maclarda denk gelmedim ama gelirse surekli sorun olur muzik yuklerken bile oluyor ustelik 3 4 saat krallar gibi oyun oynarken atmiyor daha basladiktan 30dk sonra aymiyor sicaklik degerleri de yuksek degil
Sürücüyü APU sürücüsü şeklinde AMD sitesinden düzgünce kurun. DDU ile kaldırıp, temiz kurulumla kurun hatta...
Muhtemelen reset atma nedeni sürücü ile ilgilidir. Bu sürücü konusunu çözmeden evvel benzeri bir sıkıntı yaşıyordum. Word'te yazı yazarken başıma gelince fena sinir bozuyordu...
Sürücüleri AMD'den temiz bir kurulumla APU sekmesinde indirip, yükleyince sorunlarım halloldu. Deneyin, umarım sizin için de bir problem kalmaz
Yine de düzelmezse, bilgisayarınızın mavi ekran hatasını burada ayrı bir konuda açabilir, hata dosyasını görüntüleyip, detayları paylaşabilirsiniz.