HP Omen 100 vs Bloody B-070 vs SteelSeries QCK medium

Süper Dana

Centipat
Daha fazla  
Mouse üzerinde yağ gibi kaysın istiyorum sanırım Speed olarak geçiyor biraz ağır bir mouse kullanıyorum. Bütçem 100-150 ₺ arası önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek çözüm mouse pad değiştirmek olmayabilir, mouse tabanı ve kızaklarının durumu da önemli. Hem ağır bir mouse kullandığından bahsetmişsin ağır olması sürtünmeyi arttıracağından dolayı kaydırmayı güçleştirir. Ağır mouse için kullanacağın pad mümkün olduğunca sert olsun içine göçmesin ki kaydırken senin tabirinle yağ gibi kaysın. Fiyatı gözardı edersek Steelseries'in aşağıdaki ürününü tavsiye ederim.

Ben de bugün 10 yıllık mouse pad'i değiştirdim yerine 25 liraya "Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi" bunu aldım. Eski pad yağdan kirden daha iyi kayıyormuş gibi geldi ama bu da kirlenip yağlanınca eskisinden bir tık daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. "Everest Sgm-X7 Kablolu Oyun Faresi, Usb Girişli, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar" yadigarı da anmış olayım mouse yanında gelmişti, mouse öldü pad'i kaldı. Zamanında 20 lira civarına vatandan almıştım hala satılıyor olması şaşırtıcı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı