HP Omen 15-EK0002NT 3A694EA i7-10750H 16 GB 1 TB SSD RTX2070 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
HP Omen 15-EK0002NT 3A694EA i7-10750H 16 GB 1 TB SSD RTX2070 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Katılıyorum. Alacaksanız yeni OMEN kasalardan yani bunlardan alın. Diğerlerinin soğutması cidden sorunlu. Hele hele 9. nesil mobil Intel işlemcilerle...
Katılıyorum. Alacaksanız yeni OMEN kasalardan yani bunlardan alın. Diğerlerinin soğutması cidden sorunlu. Hele hele 9. nesil mobil Intel işlemcilerle...
Yapmayın. Dip frekanslara kadar throttle olmayan OMEN görmedim bu modeller çıkana kadar. Kullanan 3-4 arkadaşım var hepsi de farklı nesil Intel işlemcilerle kullanıyorlar fakat durum aynı.
Eğer kasa kalitesinden kastınız kalas gibi olması ve attığınızda cihazın değil attığınız yerin kırılacağı hissini vermekse evet, eski kasalar o konuda daha önde ancak malzeme kalitesi olarak yenilerin bir eksiği yok.