HP Omen 15 1660 Ti tam verim vermiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Alperen Sucu

Hectopat
Daha fazla  
HP Omen 15 laptop kullanıyorum.
i5 9300h.
1660 Ti.
2x8GB 2666 MHz RAM

Ayrıca RAM'lerden biri sonradan takıldı.

Oyunlarda surekli drop veya FPS dusuklugu yasıyorum Fortnite gibi bir oyun Epic ayarlarda oynatması gerekirken Low'da zor oynuyorum tek sorunsuz bir şekilde Ultra'da oynadıgım oyun R6 Siege onda da 60 70 FPS civari alıyorum ama GPU kullanımı %40 ustune cıkmıyor CPU ise %80 %100leri buluyor YouTube'ye videosunu da yukledim bakarsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca ağır oyunlarda veya normal internette dolasırken PC kedi kendine donup reset atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Omen 15 laptop kullanıyorum.
i5 9300h.
1660 Ti.
2x8GB 2666 MHz RAM.

Ayrıca RAM'lerden biri sonradan takıldı.

Oyunlarda surekli drop veya FPS dusuklugu yasıyorum Fortnite gibi bir oyun Epic ayarlarda oynatması gerekirken Low'da zor oynuyorum tek sorunsuz bir şekilde Ultra'da oynadıgım oyun R6 Siege onda da 60 70 FPS civari alıyorum ama GPU kullanımı %40 ustune cıkmıyor CPU ise %80 %100leri buluyor YouTube'ye videosunu da yukledim bakarsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca ağır oyunlarda veya normal internette dolasırken PC kedi kendine donup reset atıyor.

11 Watt için 97 derece çok fazla fanlar hava üflemiyor mu? İşlemcinin frekansı çok düşük. Bende 10300h var 35 Watt iken 88 derecede çalışıyor. Sizde bir sıkıntı var undervolt yapmayı deneyin fan hızını arttırın altını yükseltin kitap koyun çözülmez ise garantiye yollayın çünkü normal bir durum değil.

Son düzenleme:
11 Watt için 97 derece çok fazla fanlar hava üflemiyor mu? İşlemcinin frekansı çok düşük. Bende 10300h var 35 Watt iken 88 derecede çalışıyor. Sizde bir sıkıntı var undervolt yapmayı deneyin fan hızını arttırın altını yükseltin kitap koyun çözülmez ise garantiye yollayın çünkü normal bir durum değil.
bencede normal bir durum değil islemcı bostayken 55 60 civarı calısıyor ztn ve hava da ufluyor fazlasıyla

evet garantisi var ama
Garantisi varsa macun yerine undervolt yapın garanti dışı kalmasın cihaz.
kapağı açınca garanti bozulmuyor diye biliyorum çünkü daha önce ram takviyesi için açmıştım
evet garantisi var ama
Garantisi varsa macun yerine undervolt yapın garanti dışı kalmasın cihaz.
kapağı açınca garanti bozulmuyor diye biliyorum çünkü daha önce ram takviyesi için açmıştım

Evet garantisi var ama.

Kapağı açınca garanti bozulmuyor diye biliyorum çünkü daha önce RAM takviyesi için açmıştım.
Evet garantisi var ama.

Kapağı açınca garanti bozulmuyor diye biliyorum çünkü daha önce RAM takviyesi için açmıştım.

Soğutma bloğunu açarsanız garantisi gider. Servise sorun belki termal bakımı onlar yapıyorlardır.
Evet garantisi var ama.

Evet garantisi var ama.

Soğutma bloğunu açarsanız garantisi gider. Servise sorun belki termal bakımı onlar yapıyorlardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı