HP Omen 15 alınır mı?

Bütçe
18000
Bence Monster Tulpar T7 v25.1 alabilirsin MSI ile ortak bir kasa ve SteelSeries klavyesi var + Monster müşteri desteğiyle mutlu mesut kullanırsınız.
Çok fazla şikayet olduğu için güvenemiyorum. Kullananlar sürekli servise gönderdiklerini yazmışlar. Servis ile de uğraşmak istemiyorum.

Çok fazla şikayet olduğu için güvenemiyorum. Kullananlar sürekli servise gönderdiklerini yazmışlar. Servis ile de uğraşmak istemiyorum.

Kasa farklı o yüzden T7 v25.1'i önerdim bu kasa MSI kasası ortak çalışma yani normal Monster kasalarından değil sizin dediğiniz Clevo kasalar ve o kasalar Abra'larda oluyor.

Kasa farklı o yüzden T7 v25.1'i önerdim bu kasa MSI kasası ortak çalışma yani normal Monster kasalarından değil sizin dediğiniz Clevo kasalar ve o kasalar Abra'larda oluyor.
Dediğiniz msı kasalı olanı biliyorum. Önerenler olmuştu ve bu modelin yorumlarında da yine bu tarz şikayetler görünce vazgeçtim. Sorunsuz olan da vardır elbet ama şansa bırakmak istemiyorum.

Dediğiniz MSI kasalı olanı biliyorum. Önerenler olmuştu ve bu modelin yorumlarında da yine bu tarz şikayetler görünce vazgeçtim. Sorunsuz olan da vardır elbet ama şansa bırakmak istemiyorum.

Emin olun alacağınız bilgisayar ROG STRIX olmayacaksa çok daha iyi bir seçim olacaktır Monster + 15 günde koşulsuz iade seçeneği mevcut.

3060 ekran kartına 18 bin vermek mantıklı olur mu? Omen’den ne gibi farkları var?

Görüntü kalitesi, renk doygunluğu olarak nasıldır? Bu konuda çok başarılı olamadığını okumuştum birkaç yerde.

Aslında ben msı düşünüyordum başta. Thin ve katana serisini elemiştim olumsuz yorumlar sebebiyle. Pulse ve stealth serilerinden beğendiğim olmuştu ama fiyatı özelliklerine göre yüksek olduğu için ve panel tipi TN olduğu için vazgeçtim. Leopard’dan da beğendiğim bir saatte 3 bin tl arttı.

Son düzenleme:
3060 ekran kartına 18 bin vermek mantıklı olur mu? Omen'den ne gibi farkları var?

Görüntü kalitesi, renk doygunluğu olarak nasıldır? Bu konuda çok başarılı olamadığını okumuştum birkaç yerde.

Aslında ben MSI düşünüyordum başta. Thin ve katana serisini elemiştim olumsuz yorumlar sebebiyle. Pulse ve Stealth serilerinden beğendiğim olmuştu ama fiyatı özelliklerine göre yüksek olduğu için ve panel tipi TN olduğu için vazgeçtim. Leopard'dan da beğendiğim bir saatte 3 bin TL arttı.

Kasa kalitesi ve soğutma anlamında başarılı cihaz. Ben de bunun için MSI kasalı Monster'ı önermiştim daha uygun soğutma konusunda da başarılı her teknolojik ürün şans işi bunu unutmayın + servisi göz önünde bulundurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı