HP Omen 15-EK0000NT Hepsiburada'dan mı yoksa Amazon'dan mı alınmalı?

Amazon'un anlaştığı kargo şirketi ile Hepsiburada'nın Yurtiçi, Aras gibi kalitesiz firmalar ile karşılaştırılması bile hatalı hocam.

O şirket her yerde yok sanırım. N11'den kenar koruyucu aldım, söylediğiniz şirket ile geldi. Gerçekten başarılı, eğer ülkeye yayılırsa umarım bu kaliteyi bozmazlar.
Amazon'un anlaştığı kargo şirketi ile Hepsiburada'nın Yurtiçi, Aras gibi kalitesiz firmalar ile karşılaştırılması bile hatalı hocam.
Kolay Gelsin şirketinin her yerde olduğunu sanmıyorum. Kaç yıldır internetten bir şeyler alırım ilk defa büyük şehirde gördüm onu. Küçük şehir ya da illerde genellikle bildiğimiz kargolar mevcut. Arkadaşın konumuna bağlı kargo şirketi.

Gerçekten kargo şirketi fark yaratıyor ülkede. Peki garanti sistemi nasıl işliyor biliyor musunuz amazonda? Amazondan ürün aldım fakat hiç garantilik bir durumum olmadı o yüzden o konuya yabancıyım.

Gerçekten kargo şirketi fark yaratıyor ülkede. Peki garanti sistemi nasıl işliyor biliyor musunuz Amazon'da? Amazon'dan ürün aldım fakat hiç garantilik bir durumum olmadı o yüzden o konuya yabancıyım.

Benim Amazon'dan aldığım ASUS ekran kartı ASUS tarafından 2.5 senelik garanti ile geldi sizde de HP'nin laptoplara verdiği garanti gelecektir ek olarak Amazon'un 30 günlük iade hakkına sahipsiniz.

Benim Amazon'dan aldığım ASUS ekran kartı ASUS tarafından 2.5 senelik garanti ile geldi sizde de HP'nin laptoplara verdiği garanti gelecektir ek olarak Amazon'un 30 günlük iade hakkına sahipsiniz.
Anladım teşekkürler.

Dikkat linkini attığın kasa modelinden başka birini alma. Omen'ler ısınmalarıyla meşhur ve bu kasada ısınmayı çözdüklerini okudum birçok yerde.

Merhaba , acaba ürünü aldınız mı ? Bende almayı düşünüyorum, danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…