Bu fiyata bu laptop alınır mı yoksa daha iyi tavsiyesi olan var mı? 14.500'e çıkabilirim en fazla.
Buna kıyasla hp nin özellikleri daha iyi duruyor hocam
Başka önerin varmi hocam pekibu piyasada güzel
Buna kıyasla HP'nin özellikleri daha iyi duruyor hocam
Bana kalırsa bu piyasada güzel bir bilgisayar. Ama bana kalırsa ve eğer aciliyeti yoksa sistemin, piyasanın düzelmesini bekleyerek kasa toplanabilir.Bu fiyata bu laptop alınır mı yoksa daha iyi tavsiyesi olan var mı? 14.500'e çıkabilirim en fazla.
Bana kalırsa bu piyasada güzel bir bilgisayar. Ama bana kalırsa ve eğer aciliyeti yoksa sistemin, piyasanın düzelmesini bekleyerek kasa toplanabilir
Daha önce hiç hp kullanmadım omen serisi nasıl hiç bilmiyorumBana kalırsa bu piyasada güzel bir bilgisayar. Ama bana kalırsa ve eğer aciliyeti yoksa sistemin, piyasanın düzelmesini bekleyerek kasa toplanabilir.
Daha önce hiç HP kullanmadım Omen serisi nasıl hiç bilmiyorum
Kasa toplanabilir derken laptop bakıyorum ustaBana kalırsa bu piyasada güzel bir bilgisayar. Ama bana kalırsa ve eğer aciliyeti yoksa sistemin, piyasanın düzelmesini bekleyerek kasa toplanabilir.
İşlemci olarak hp daha iyi ama hocamLenovo'da daha iyi malzeme, soğutma ve ekran kartı var. Ekran kartı 130W. HP de 100W.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.