HP Omen 15-EN1013NT 434m5EA alınır mı?

Technopat'taki post kasma peşinde olan kişilerin sözlerine göre hareket etmektense
Buraya bakmanı öneririm.
Post kasıyor dediğiniz insanlar burada birçok insana yardımcı oluyor ve doğru öneriler sunuyor. Şikayetvar sitesinde birçok marka düşük puanlı, örneğin;

Amazon gibi her türlü konuda başarılı olan bir firma 2 yıldız almış, şimdi Amazon kötü bir firma mı oluyor? Önemli olan bu sorunların ne kadar sıklıkla yaşandığı.

İdeapad kasası bu işlemciyi sogutsa helal olsun derdim, Legion ancak soğutur gibi. Kaç derecelere çıkıyor hocam peki, ısınınca performans düşürüyor mu işlemci?
4 egzoz çıkışlı bilgisayar. Soğutmasında çok sıkıntı yok henüz bi sıcaklık ölçümü yapmadım. Ama VALORANT oynarken ısındı anlamadığım bir şekilde.

4 egzoz çıkışlı bilgisayar. Soğutmasında çok sıkıntı yok henüz bi sıcaklık ölçümü yapmadım. Ama VALORANT oynarken ısındı anlamadığım bir şekilde.
Çünkü o oyun işlemciyi fazla kullanıyor. Musait olduğunuzda valorant oynarken 10 dakikadan sonraki ısı ve islemcinin kac ghz'de çalıştığını paylaşırsanız sevinirim.

Çünkü o oyun işlemciyi fazla kullanıyor. Musait olduğunuzda Valorant oynarken 10 dakikadan sonraki ısı ve islemcinin kac GHz'de çalıştığını paylaşırsanız sevinirim.

Yeni aldım bilgisayarı. Bu herkesin sıcaklık FPS vs. testleri için kullandığı uygulama MSI Afterburner mıydı?

5600H'lı modelde ısınma durumu nedir?
Technopat'taki post kasma peşinde olan kişilerin sözlerine göre hareket etmektense.
Buraya bakmanı öneririm.

Burada her satıcı hakkında kötü yorum bulunuyor. Teknorya hakkında da şikayetler fazla ama ürün alıp sorun yaşamayan insanlar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı