JoeBlackk
Hectopat
Mobilden giriyorum ve imza gözükmüyorİmzamda yazıyor koskoca. Rica ediyorum okuyun.![]()
Mobilden giriyorum ve imza gözükmüyorİmzamda yazıyor koskoca. Rica ediyorum okuyun.![]()
Pardon hocam.Mobilden giriyorum ve imza gözükmüyor![]()
İdeapad kasası bu işlemciyi sogutsa helal olsun derdim, Legion ancak soğutur gibi. Kaç derecelere çıkıyor hocam peki, ısınınca performans düşürüyor mu işlemci?Pardon hocam.Lenovo Ideapad Gaming 3. R7 5800H. RTX 3050 4 GB GDDR6. 512 GB SSD.16 GB 3200 MHZ RAM.
Post kasıyor dediğiniz insanlar burada birçok insana yardımcı oluyor ve doğru öneriler sunuyor. Şikayetvar sitesinde birçok marka düşük puanlı, örneğin;Technopat'taki post kasma peşinde olan kişilerin sözlerine göre hareket etmektense
Buraya bakmanı öneririm.![]()
Beta Plus Teknoloji - Şikayetvar
Beta Plus Teknoloji şikayet, iletişim, Beta Plus Teknoloji yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Beta Plus Teknoloji için yazılan t...www.sikayetvar.com
4 egzoz çıkışlı bilgisayar. Soğutmasında çok sıkıntı yok henüz bi sıcaklık ölçümü yapmadım. Ama VALORANT oynarken ısındı anlamadığım bir şekilde.İdeapad kasası bu işlemciyi sogutsa helal olsun derdim, Legion ancak soğutur gibi. Kaç derecelere çıkıyor hocam peki, ısınınca performans düşürüyor mu işlemci?
Çünkü o oyun işlemciyi fazla kullanıyor. Musait olduğunuzda valorant oynarken 10 dakikadan sonraki ısı ve islemcinin kac ghz'de çalıştığını paylaşırsanız sevinirim.4 egzoz çıkışlı bilgisayar. Soğutmasında çok sıkıntı yok henüz bi sıcaklık ölçümü yapmadım. Ama VALORANT oynarken ısındı anlamadığım bir şekilde.
Çünkü o oyun işlemciyi fazla kullanıyor. Musait olduğunuzda Valorant oynarken 10 dakikadan sonraki ısı ve islemcinin kac GHz'de çalıştığını paylaşırsanız sevinirim.
Technopat'taki post kasma peşinde olan kişilerin sözlerine göre hareket etmektense.
Buraya bakmanı öneririm.![]()
Beta Plus Teknoloji - Şikayetvar
Beta Plus Teknoloji şikayet, iletişim, Beta Plus Teknoloji yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Beta Plus Teknoloji için yazılan t...www.sikayetvar.com
Evet o programla detaylı bakabilirsiniz.Yeni aldım bilgisayarı. Bu herkesin sıcaklık FPS vs. testleri için kullandığı uygulama MSI Afterburner mıydı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.