Hocam öncelikle geçmiş olsun, çok can sıkıcı oluyor bu durumlar. O kadar heves edip, tonla para verip bu tip şeyler yaşamak moral bozucu. İnşallah en kısa sürede çözülür.
Hocam evet ilk raporu HP servisi uzaktan bağlanıp inceleyip düzenliyor ama nihai olarak Distribütör firmanın da bu arızayı teknik servise onaylatması gerekiyor. (Tahminim sonuçta resmi distribütör olduklarına göre arızaya kendileri değil de HP yetkili servislerinden birine baktırıyorlardır). Ben GPN Teknoloji'den aldım, cihazı onlara yolladım onlar distribütöre yolladılar. Ama istersem doğrudan distribütöre de yollayabileceğimi söylediler vakit kaybı olmasın diye. Ama ben distribütöre telefonla ulaşamadığım için GPN e yolladım.
Bana gelen HP nin ilk raporunda (ayıplı ürün raporu) hem distribütöre hitaben hem de GPN e hitaben, cihazın incelenip teknik problemin onaylanması durumunda değişim yapılması isteniyor. Sizde de bu yazılmıştır muhtemelen, yani HP benim bu raporum yeterli demiyor. Cihazın incelenmek üzere alınması için bir ön rapor gibi düşünebilirsiniz onu.