Hp Omen 15 Laptop Siyah Ekran Sorunu

ApRa15

Kilopat
Daha fazla  
Windows update yaptıktan sonra hoş geldiniz yazısı çıktıktan sonra 10 dakika siyah ekran geliyor. Ondan sonra laptop kendiliğinden açılıyor. Windows updateden önce böyle bir sorunum yoktu.

Denediğim çözümler;
  1. Explorer exe işlemini sonlandırıp yeniden açmak
  2. Ekran kartını güncellemek
  3. Virüs taraması

Bilgisiyar; Hp Omen 15. Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başka bir gönderide paylaştığım postu burada da paylaşayım. Saat biraz geç oldu ama birkaç araştırma ile en azından şimdilik kendi bilgisayarımda sorunu çözmüş durumdayım. Bu arada Hp Omen 15 Ce008 Nt kullanıcısıyım. Şöyleki AppReadiness diye bir işlem var bilgisayarda. Ben şu anda bu işlemi devredışına çıkarmadım ama okudğum kadarıyla bazı kaynaklarda devre dışına çıkarıldığında sorun daha hızlı çözülüyormuş. Yine de çok güvenemediğim için devredışını çıkarmadım. Ama izlediğim yol şu windows a giriş yaptıktan sonra görev yöneticisini çalıştırıyoruz. Buradan hizmetlere gelip AppReadiness adlı hizmetin üzerine sağ tıklayıp yeniden başlat diyoruz. Siyah ekran anında gidiyor ve bilgisayar eskisi gibi çalışıyor. Anladığım kadarıyla windows un son güncellemesinde bu hizmetle ilgili bir sorun oluştu. Yakın zamanda fix dosyası hazırlayacaklarını düşünüyorum. Umarım sizin de işinize yarar. Saygılarımla.

Hocam özelden yazamadım engel vardı. Bilgisayarın(Hp Omen 15 Ce008 Nt) hakkında deneyimlerin nedir? Memnun musun acaba, ben de ondan almayı planlıyorum da. [ buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın lütfen]

Hocam özelden yazamadım engel vardı. Bilgisayarın(Hp Omen 15 Ce008 Nt) hakkında deneyimlerin nedir? Memnun musun acaba, ben de ondan almayı planlıyorum da. [ buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın lütfen]
Merhabalar,
Ürün hakkında herhangi bir sorun yaşamadım. Isınma konusu bence çözülmüş gibi fanlar oto kontrolde sistem sıcaklığı 90 dereceyi gormeden son güçle çalışmıyor ama bu güne kadar 90 dereceyi görmedim. Genelde online oyunlar oynuyorum CS:GO, PUBG, Overwatch, LoL. LoL hariç her oyunda V-Sync açık bir şekildr oynuyorum. Ekran 60 Hz olduğu için sabit 60 Fps değerim var. Bunun dışında aşırı şık bir tasarimi var belkide tasarim yönünden iyi bir gaming laptop denebilir. Ben Dell 7567 arasında kalmıştım tasarımı Dell e göre çok daha iyi. Fan noktası tam rakamların uzerinde o yüzden en çok ısınan kısım orası birazcık da ince kasa olduğu için ısıyı hissediyorsun ama değerler ortalama gpu için 60 cpu için 80 civarında. Hangi laptop olursa olsun soğutucu kullanmanı tavsiye ederim. Bunu dısında ses kalitesi cok iyi ozellikle kulaklık taktıgında omen audio control üzerinden kulaklığı en iyi şekilde kontrol edebiliyorsun. Normal kullanım için touchpad ve klavye gayet işlevsel. Ben mennunum açıkcası şu anda 5400 civarinda ben de kdv ile 4700 e almıştım. Tavsiye ederim.

Merhaba başka bir gönderide paylaştığım postu burada da paylaşayım. Saat biraz geç oldu ama birkaç araştırma ile en azından şimdilik kendi bilgisayarımda sorunu çözmüş durumdayım. Bu arada Hp Omen 15 Ce008 Nt kullanıcısıyım. Şöyleki AppReadiness diye bir işlem var bilgisayarda. Ben şu anda bu işlemi devredışına çıkarmadım ama okudğum kadarıyla bazı kaynaklarda devre dışına çıkarıldığında sorun daha hızlı çözülüyormuş. Yine de çok güvenemediğim için devredışını çıkarmadım. Ama izlediğim yol şu windows a giriş yaptıktan sonra görev yöneticisini çalıştırıyoruz. Buradan hizmetlere gelip AppReadiness adlı hizmetin üzerine sağ tıklayıp yeniden başlat diyoruz. Siyah ekran anında gidiyor ve bilgisayar eskisi gibi çalışıyor. Anladığım kadarıyla windows un son güncellemesinde bu hizmetle ilgili bir sorun oluştu. Yakın zamanda fix dosyası hazırlayacaklarını düşünüyorum. Umarım sizin de işinize yarar. Saygılarımla.
Size gerçekten çok teşekkür ederim.Sorunum çözüldü gerçekten saolun

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı